Ako sa Melanie Trumpová rozhodla pomstiť svojmu mužovi, keď sa dozvedela, že ju podvádza?

Bývalý prezidentský pár je zosobášený už 16 rokov a ich svadbe predchádzalo 5-ročné chodenie. Dlhoročný vzťah však nemusí byť vždy znakom neutíchajúcej lásky. Podľa zdrojov blízkych páru Donald Trump svoju manželku podviedol viac než len raz.

Napriek tomu, že nepodala žiadosť o rozvod, rozhodla sa, že to nenechá len tak…

Tlačová tajomníčka Stephanie Grishamová hovorila o ťažkostiach vo vzťahoch medzi exprezidentským párom. Podľa nej, Donald túžiaci po krásnych ženách, neraz urobil krok vedľa. Na druhej strane, Melania, aj keď má z manželstva značné výhody, odmietla toto poníženie tolerovať.

Neznížila sa však k útokom a osočovaniam. Namiesto toho zvolila pre manžela najnevýhodnejšiu taktiku.

Použila na to ženskú prefínakosť. Okrem toho sa rozhodla zahanbiť svojho manžela na verejnosti a nie za zatvorenými dverami rezidencie. „Privádza ho do stavu apatie tak, ako ju on kedysi ohromoval svojimi činmi,“ uzatvára Stephanie.

V jednom momente sa bývalá prvá dáma rozhodla, že pri svojich oficiálnych výstupoch s manželom nebude dávať najavo svoje emócie. Keď jej podal ruku, vzdorovito ju odtiahla. A na žiadosť, aby sa aspoň trochu usmiala, sa bývala modelka zamračila ešte viac ako obvykle.

Keďže je dôležité, aby prezident zostal pokojný a vytvoril obraz rodinnej idylky, sofistikovaná pomsta manželky ho zasiahla bolestivejšie než akákoľvek hádka medzi štyrmi stenami.

Prečo teda bývalá prvá dáma jednoducho neukončí vzťah? Podľa odborníkov je to s najväčšou pravdepodobnosťou ich manželskou zmluvou. Kedysi kolovali informácie, že pár mal „obchodné manželstvo“, údajne spia v rôznych miestnostiach a prakticky sa ich vzájomné cesty ani len nepretínajú.

Pán Trump teda vytvára ilúziu šťastnej rodiny a jeho žena si užíva výhody bohatého života. Či je to však skutočne tak, vedia len oni dvaja. Napokon, obaja odmietajú komentovať „absurdné klebety“.

Zdroj: ofigenno.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ako sa Melanie Trumpová rozhodla pomstiť svojmu mužovi, keď sa dozvedela, že ju podvádza?”