Automechanik uvidel každý deň smutnú ženu, ako prechádzala okolo dielne. Potom sa jej rozhodol pomôcť!

Zo všetkého najviac milujeme, keď sa s vami môžeme podeliť o pekný príbeh so šťastným koncom! Po jeho prečítaní sa totiž vždy oživí viera v ľudskej dobro 🙂 Američan Richard Newberry je naozaj výnimočný človek …

Richard vlastní svoju autodielňu. Počas jedného mesiaca si všimol ženu, ako smutne prechádza okolo jeho dielne. Jedného dňa si zas všimol, že plakala. Rozhodol sa s ňou preto porozprávať.

Richard na prvý pohľad nevyzerá ako veľmi empatický človek a je dôkazom toho, že sa nikdy nemáme spoliehať na prvý dojem!

Keď zbadal uplakanú Erestinu Nunezovou, chcel sa s ňou aspoň na chvíľku porozprávať. Žena bola vo veľmi zlom psychickom stave, ale o tom neskôr. Ukázalo sa, že Ernestina chodí každý deň 6, 5 km pešo do štátnej školy, kde pracuje ako vrátnik. Peniazmi chce pomôcť svojej neveste a 2 vnúčatám.

Ernestin syn, Daniel bol bývalým vojakom. Po návrate domov sa nemohol spamätať. Trpel posttraumatickou stresovú poruchou. Bohužiaľ sa mu nedostalo pomôcť … spáchal samovraždu a zanechal po sebe manželku a 2 deti.

Keď si Richard vypočul celý príbeh neznámej ženy, s ktorou sa nakoniec spriatelil, rozhodol sa jej pomôcť. Najprv to začalo rozhovorom. Ernestina sa cítila osamelá, uťahaná a všetko videla čierno. Teraz sa mala aspoň s kým porozprávať.

Potom sa ale stalo niečo ešte krajšieho. Automechanik jej daroval … auto! Teraz už nemusí denne chodiť do práce pešo a tiež je to veľká pomoc aj pre jej nevestu.

Úžasný človek, že? Keď sa ho spýtala na dôvod, povedal, že v minulosti sám trpel … Bol vo väzení a potom bol bezdomovcom. Teraz má úžasnú rodinu a prácu, ktorú miluje. Chce so svojím šťastím podeliť aj s ostatnými 🙂

   

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Automechanik uvidel každý deň smutnú ženu, ako prechádzala okolo dielne. Potom sa jej rozhodol pomôcť!”