sobota, 27 júla, 2024

Herečka Dominika Kavaschová si navždy uchová túto SMS správu od Milana Lasicu

Náhly odchod Milana Lasicu z divadelných dosiek do hereckého neba zasiahol okrem mnohých umelcov, priateľov a jeho rodiny aj slovenskú herečku Dominiku Kavaschovú. Na veľmajstra Lasicu vraj nikdy nezabudne a navždy si bude pamätať aj to, ako jej svojským spôsobom zagratuloval k narodeniu jej prvého bábätka.

„Srdce mi bije… že Vás už nevystískam. Život za život sa vymenia, ale táto výmena veľmi bolí. Človek si zdanlivo a naivne myslí, že ľudia ako VY predsa nemôžu len tak odísť…

Veď kam by šli, keď tu sú tak potrební… keď nám tak veľa dali. Zanechali ste nás priveľa do vás tak zaľúbených. Keď odíde takýto veľký človek, je nám zrazu jasné, že nás to neminie naozaj nikoho, ani tých tak neskutočne výnimočných.

Ste láska, ste humor, ste múdrosť, ste šarm, ste večnosť.Toľko krásnych spomienok na Vás.

Ďakujem, že ste ma mali tak nesmierne rád, ďakujem, že som mohla mať rada ja Vás. P. S.: Pozdravujem z Košíc ako vy mňa vždy, keď ste tu boli… Úprimnú sústrasť jeho trom milovaným ženám… manželke a dcéram.”

https://www.instagram.com/p/CSbMc_RIjrH/

Čerstvá mamička si zaspomínala na Milana Lasicu prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti. Z jej slov srší láska, pokora, vďaka a radosť z toho, že jeden z najlegendárnejších slovenských hercov bol súčasťou aj jej života.

Dominika priznala, že na posledné slová, ktoré jej Milan Lasica venoval, nikdy nezabudne. Venoval ich vlastne jej dcérke, po ktorej narodení napísal: ,,Vraj máte dcérku. Nič lepšie sa vám nemohlo stať.

“ Herečka vysvetlila, že tú správu nikdy nevymaže: A vždy, keď mi je ťažko, keď ju napríklad plačúcu uspávam hodiny a už nevládzem, pozriem sa na ňu, spomeniem si na túto vetu a povie si „Bože, áno, je to tak. Nič lepšie na svete sa mi nemohlo stať, ako ju mať!“ A cítim obrovskú vďaku a lásku.”

Zdroj: topky.sk

youtube.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights