sobota, 27 júla, 2024

Kto bola kameramanka, ktorá zomrela zastrelením herca Aleca Baldwina?

Kto by si pomyslel, že filmové kulisy môžu byť miestom, kde zomierajú ľudia. Herci pravidelne získavajú zranenia rôznej závažnosti a niekedy žiaľ dochádza ku skutočným tragédiám.

Z dávnejšej histórie je mnohým známy prípad, kedy herca Brandona Leeho zabil ostrý náboj, namiesto slepého. Nedávno sa niečo podobné stalo pri nakrúcaní filmu s Alecom Baldwinom, kedy herec zastrelil človeka priamo na pľaci. Čo sa vlastne stalo?

https://www.instagram.com/p/CU_cxWmlJfB/

Slávny herec bol zaneprázdnený natáčaním filmu „Rust“, kde samotný Baldwin pôsobí ako producent a hrá hlavnú úlohu.

Faktom je, že Baldwin strieľal z rekvizitnej zbrane, ktorá mala byť nabitá slepými nábojmi. Ale z nejakého dôvodu hlaveň zbrane obsahovala ostré náboje a herec tak zasiahol kameramanku a režiséra. Všetko sa udialo priamo pred očami celého štábu. Polícia zatiaľ na herca nevzniesla žiadne obvinenie.

Obete

Oboch postrelených previezli do nemocnice, no kameramanku Halynu Hutchinsovú sa nepodarilo zachrániť. Rodáčka z Kyjeva vyštudovala žurnalistiku a 10 rokov pracovala v Hollywoode. Halyna sa za svoju krátku kariéru stihla presadiť a už sa pre ňu pripravovalo viacero projektov.

https://www.instagram.com/p/CVY593AvdOf/

Ďalším postreleným bol režisér filmu Joel Sousa. Guľka alebo jej úlomky zasiahli muža do kľúčnej kosti, no jemu sa našťastie nič vážne nestalo. Viaceré médiá písali o kritickom stave muža, no v skutočnosti bol čoskoro prepustený z nemocnice. Potvrdila to aj jedna z herečiek.

Čo teraz

Momentálne štúdio zastavilo nakrúcanie filmu. Asistent réžie je zvyčajne zodpovedný za bezpečnosť rekvizít, takže teraz je na neho kladených najviac otázok. Podľa tímu Baldwin nemal ako vedieť, ktoré náboje boli ostré alebo slepé. Svedkovia tvrdia, že herec je teraz v šoku a po výstrele veľmi plakal.

https://www.instagram.com/p/CVVRatsh12l/?utm_source=ig_embed

„Celý filmový štáb je dnešnou tragédiou úplne šokovaný. Rodine a priateľom Galiny vyjadrujeme hlbokú sústrasť. Každý, kto sa podieľal na nakrúcané filmu, bude môcť využiť psychologickú pomoc od špecialistu, kým sa pokúsime dostať sa z tejto strašnej udalosti,“ uvádza sa v oficiálnom vyhlásení.

https://www.instagram.com/p/CQH7xDrDBgw/?utm_source=ig_embed

Iróniou je, že podľa deja filmu je vnuk Baldwinovej postavy obvinený z náhodného zastrelenia človeka. Preto odchádzajú do iného štátu, aby zachránili 13-ročného chlapca pred krutým osudom. Je ale ťažké povedať, či film nakoniec uzrie svetlo.

 

Zdroj: ofigenno.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights