Nylonové pančuchy: ako predĺžiť ich životnosť? S týmto ušetrím veľa PEŇAZÍ

Nylonové pančuchy sú obľúbenou aj nenávidenou súčasťou šatníka nejednej dámy. Chcete vyzerať elegantne a sofistikovane, ale dierka na nich sa objaví vždy v tú najnevhodnejšiu chvíľu. Skúsenejšie dámy majú niekde v kabelke druhý pár pančuchových nohavíc, ktoré si môžu v prípade problému obliecť.

Existuje však spôsob, ako predlžiť životnosť pančušiek bez toho, aby ste museli neustále kupovať nový pár.

Viac opatrnosti

Tento pocit pozná každá žena. Chystáte sa na udalosť a premýšľate nad dokonalým outfitom vo svojej hlave. Je čas sa obliecť: pančucháče idú ako prvé. Prilepia sa necht a pomaly ale isto vám vzniká veľké „očko“. Naliehavo hľadáte náhradu, no zároveň si nechcete pokaziť náladu. Skúste si pred navliekaním pančúch dať na ruky tenké mäkké rukavice. Je to síce maličkosť, ale zachráni vás to pred predčasným vyhodeným roztrhaných nyloniek.

Všetko môžu pokaziť aj pevné topánky. Odporúčame vám nosiť nízke ponožky, ak vám to váš outfit dovoľuje.

Pranie a sušenie

Nylonové pančušky nemôžete prať v práčke. A aj keď sa ponáhľate, sušenie fénom je taktiež nevhodné. Perte ich výhradne ručne a sušte pri izbovej teplote.

Fixačný sprej na vlasy

Tento trik používajú ženy už desiatky rokov. Zvlášť, keď na vás čaká dôležitá udalosť a nemáte v pláne riešiť dierku na nylónových pančuchách. Navlečte si ich a ohrozené oblasti postriekajte lakom na vlasy. Tým ochránite pančuchy pred poškodením.

Dlhodobo overená metóda

Túto metódu používali aj naše staré mamy. Spočíva v tom, že pančuchy pred použitím namočíte do čistej vody a potom ich vložíte na noc do mrazničky. Nasledujúci deň pančuchy vyberte, rozmrazte a vysušte pri izbovej teplote. Nylonové vlákna by mali byť pevnejšie a odolnejšie.

Tieto rady oceníte najmä s nástupom jesene. Možno aj vy máte niekoľko trikov, ktoré predĺžia životnosť nylonových pančúch. Podeľte sa o ne v komentároch na Facebooku!

 

Zdroj: sovkusom.ru

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Nylonové pančuchy: ako predĺžiť ich životnosť? S týmto ušetrím veľa PEŇAZÍ”