sobota, 27 júla, 2024

Povedz mi, v čom doma chodíš, a ja ti poviem, či si oddýchneš

Aj takto by sme mohli parafrázovať známe porekadlo. Pretože ak si chceme naozaj oddýchnuť po náročnom dni, je dôležitý aj materiál, z ktorého je naše domáce oblečenie.

Tiež si vychutnávate ten príjemný pocit, keď sa po únavnom dni konečne prezlečiete z pracovného do domáceho oblečenia? Nie je nad to, cítiť sa doma príjemne, pohodlne, nebyť obmedzovaná síce pekným, ale nie práve najpohodlnejším oblečením. Zabudnite však na vyťahané tepláky, v ktorých trávite voľné chvíle po práci, alebo cez víkendy! Doma, pre seba a pre svojich najbližších, môžete byť predsa tiež oblečená pekne, a pritom sa cítiť veľmi pohodlne. K pocitu absolútneho komfortu spolu s dobrým strihom prispeje materiál, z ktorého je oblečenie vyrobené.


Jemné a pohodlné kašmírové domáce oblečenie. Foto: Tchibo.

Kašmírový kardigan. Foto: Tchibo.

Jedným z najdokonalejších materiálov je kašmír. Pokiaľ ste ešte nemali tú česť s poddajnou vlnou zo srsti kašmírskych kôz, odporúčame vám zoznámiť sa s ňou. Jemné vlákna neškriabu, netvoria žmolky, v lete chladia a v zime hrejú. V Tchibo dostanete kašmírové oblečenie či už z čistého kašmíru, alebo zo zmesi recyklovaného kašmíru a vlny. Mäkučký kašmír sa získava z vlny šťastných kôz, chovaných spôsobom zodpovedným voči zvieratám. Dostatok krmiva, vody, pohybu a čerstvého vzduchu sa premieta aj do kvality ich srsti. Kúpou kašmírového oblečenia v Tchibo tak prispievate aj týmto zvieratám na ich dobré životné podmienky.


Šaty z teplákoviny sú pohodlné, aj dobre vyzerajú. Foto: Tchibo.

Ani ľahký mušelín za kašmírom v pohodlnosti nezaostáva. Táto voľne splývavá tkanina je nádherne ľahká a napriek tomu vám v nej ani v zime chladno nebude. Ľahký mušelín z čistej biobavlny má vynikajúcu schopnosť vyrovnávať teplotu.


Tchibo má pre váš dokonalý relax aj mimoriadne príjemné posteľné obliečky a pyžamá. Foto: Tchibo.

Podobne príjemné je oblečenie z biobavlny, resp. zo zmesi biobavlny a elastanu. Biobavlna sa pre Tchibo pestuje za dodržiavania prísnych podmienok, v porovnaní s bežným pestovaním sa pri jej pestovaní používajú iba prírodné hnojivá a pesticídy. Kupovaním výrobkov z biobavlny sa tak môžete cítiť dvojnásobne dobre – za seba v príjemnom oblečení a za budúce generácie, ktorým prispievate k čistejšiemu životnému prostrediu.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights