Dvojčatá, ktoré ohromili internet. Pozrite sa ako vyzerajú dnes

V roku 2017 písalo veľa ľudí o Lare a Mare Bawar. Ich fotky sa stali na internete vírusovými. Niet sa čomu čudovať. Ukazujú skutočnú rozmanitosť krásy. O dievčatách sa hovorí dodnes. V módnom svete sa im podarilo zostať dlho a nedávno ohromili svojich fanúšikov niekoľkými skutočne žiarivými fotkami.

Fotenie, ktoré preslávilo Laru a Maru, sa volalo „Vzácne kvety“. Albínske dvojčatá sú v skutočnosti veľmi zriedkavé. Podľa štatistík je pravdepodobnosť, že sa albínske dieťa narodí, 1:17 000. Pridajte do rovnice dvojča a pravdepodobnosť sa ešte zníži.

Tieto dievčatá sa narodili v celkom normálnej rodine. Vďaka Vinicius Terranova sa o nich dozvedel celý svet. Teraz Lara, Mara a Sheila spolupracujú so spoločnosťami ako Nike, Moschino a Bazaar Kids. Spoločnosť Malaville nedávno vydala bábiky, ktoré vyzerajú ako tieto sestry, aby si dievčatá pri vyberaní hračiek mohli vybrať medzi Barbie alebo Laraou, Maraou a Sheilou.

Albíni sú stále diskriminovaní, a to aj v modernom svete, ktorý sa zdá byť pripravený pripustiť, že každý z nás je iný a práve vďaka tomu je jedinečný. Horšia situácia je v afrických krajinách, kde sa predpokladá, že ľudia, ktorí majú toto genetické ochorenie sú prekliati a často sa používajú pri rituáloch.

Lara a Mara pomohli, aby sa táto téma v spoločnosti stala menej tabu. Preto je ich poslanie také dôležité. Albíni musia často čeliť extrémnej citlivosti na svetlo a slabému zraku. Preto je aj fotografia s bleskom pre albínov veľkým problémom. Aj z tohto dôvodu majú Lara a Mara na väčšine obrázkov zatvorené oči, vďaka čomu sa ich fotografie stávajú ešte dojemnejšie.

Napriek svojmu mladému veku (dvojčatá majú dnes 12 rokov) inšpirujú veľa ľudí. „Rozmanitosť je taká krásna, nemôžeme si myslieť, že žijeme vo svete, kde všetci vyzerajú a konajú rovnako.“ Tento príspevok, ktorý sestry napísali na svoju stránku na Instagrame, je taký pravdivý. Sme si úplne istí, že toto je iba začiatok ich príbehu a sestry nás ešte veľakrát ohromia svojou krásou, odvahou a vytrvalosťou.

Naozaj by sme chceli vedieť, akou cestou budú tieto sestry kráčať v budúcnosti, pretože Lara, Mara a Sheila nie sú len roztomilé deti. Sú  tiež príkladom pre milióny malých dievčat, ktoré sa boja byť samy sebou.

Zdroj: www.brightside.me

Zdroj foto: lara_mara_sheila

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dvojčatá, ktoré ohromili internet. Pozrite sa ako vyzerajú dnes”