sobota, 27 júla, 2024

Minister obrany je na strane policajtov! Protestujúci sú odpadom spoločnosti, zásah mal byť ešte tvrdší

Minister obrany, Jaroslav Naď, sa len pred pár hodinami vyjadril k agresívnemu protestu v Piešťanoch. Urobil tak prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde výtržníkom poriadne vynadal. Policajtov, naopak, chváli a stojí sa ich zásahom.

Policajti nás chránia, buďme im za to vďační! Majú moju jednoznačnú podporu.“ uznáva minister obrany.

V kritickom príspevku protestujúcich nazýva vandalmi, grázlami či dezolátmi. Podľa jeho vlastných slov sa jedná o platenú skupinu, ktorá terorizuje slovenských občanov a zneužíva malé deti.

Šíria chorobu medzi zodpovednými ľuďmi lebo nedodržiavajú protiepidemické nariadenia, zneužívajú na svoje primitívne a protizákonne konanie aj malé deti a dokonca berú tovar z obchodov bez zaplatenia.“ vyčíta Naď.

Minister ďalej v príspevku vyjadruje vďaku slovenským policajtom, ktorí, podľa neho, zasiahli oprávnene a výtržníkom ponúkli „adekvátnu odpoveď“.

Zásahy polície sú oprávnené a keď platení provokatéri budú porušovať zákony aj naďalej, dostanú adekvátnu odpoveď. Policajti robia všetko pre to, aby ochránili naše zdravie, náš majetok a zaistili poriadok a dodržiavanie zákonov. Robia čo vedia, aj keď to majú veľmi ťažké.

Naď vysvetľuje, že pokiaľ si štát nebude vedieť poradiť s malou skupinou porušujúcou existujúce právne normy, tá oveľa väčšia, slušná časť obyvateľov, bude trpieť. To v žiadnom prípade nechce dopustiť.

Slovenský internet je, opäť, rozdelený na dva tábory. Väčšina odpovedí je však súhlasná a vo viacerých komentároch sa spomína, že situácia s protestujúcimi už zašla príliš ďaleko a je na čase ich kontrolovať.

Mnoho ľudí sa takisto zastáva polície, no kritizuje ministrov slovník. Podľa ich názoru sú slovné urážky občanov cez čiaru a s takýmto vyjadrovaním u politikov vôbec nesúhlasia.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights