sobota, 27 júla, 2024

Video: Santa je gay má priateľa! Pošta uverejnila novú dojímavú reklamu

Nórska poštová služba, Posten, zverejnila svoju vianočnú reklamu na rok 2021. Zachytáva  príbeh homosexuálneho páru, v ktorom nehrá nikto iný ako samotný Santa.

Film „Keď Harry stretne Santu“  oslavuje 50. výročie dekriminalizácie homosexuality v Nórsku. Jedná sa o naozaj dojímavú reklamu, ktorej nič nechýba.

Santa bozkáva svojho priateľa

foto: (POL)

Reklama sa začína tým, že Harry (bez trička) pristihne Santu ako mizne v komíne. Ďalší rok sa Santa na chvíľku zdrží, no len aby Harrymu povedal, že chrápe. Ich vzťah sa postupne ďalej rozvíja – ale medzi ročnými návštevami si všímame aj chvíle plné Harryho samoty.

Nakoniec Harry svojej bradatej kráske napíše list („všetko, čo chcem na Vianoce, si ty“) a konečne sa mu dostane romantiky, na ktorú celé tie roky čakal.

Kde je v tom háčik? Santa požiadal o pomoc Posten Norge, ktorá mu uľahčí rozvoz darčekov, aby mohol tráviť viac času so svojím  priateľom.

Pol & Posten: When Harry met Santa – The Stable

foto: Posten (The Norwegian Postal Service)

Reakcie online boli neuveriteľne pozitívne, jedna osoba dokonca tweetovala : Okrem reklám na Cola, Sainsbury’s, Waitrose… @postennorge (nórska pošta) má najlepšiu vianočnú reklamu.“

Posten je inkluzívne pracovisko s veľkou rozmanitosťou a my by sme chceli osláviť 50. výročie týmto krásnym milostným príbehom. V minuloročnej kampani sa Santa nahneval na Nórsku poštu, pretože ho okradla o „biznis“ . Tento rok sa Santa teší, že ho Nórska pošta môže trochu odbremeniť, aby mohol byť s tým, koho naozaj miluje.

“Ako vždy, hlavným cieľom kampane je ukázať, že Norwegian Post sa nikdy neprestane obnovovať. Okrem toho, že chceme ukázať flexibilitu našich služieb, chceme ich umiestniť do spoločensky relevantného prostredia s témami, ktoré sú dôležité pre spoločnosť.

„Určite sa vyskytnú nejaké negatívne reakcie, ale sme pripravení sa s tým vysporiadať. Právo milovať, koho chcete, je základným ľudským právom a v slobodných demokratických spoločnostiach sa v roku 2021 nepovažuje za politickú otázku.

„Nórska pošta spája ľudí už 375 rokov a bude v tom pokračovať bez ohľadu na orientáciu alebo rodovú identitu.“ povedala pre LGBTQ Nation Monica Solberg, marketingová riaditeľka Postenu .

zdroj: pinknews.co.uk

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights