sobota, 27 júla, 2024

5 nápojov, ktoré je potrebné konzumovať večer. Budete prekvapení výsledkom!

Z dôvodu zlej výživy a stresu sa pečeň často unavuje, upcháva sa škodlivými látkami a prestane pracovať normálne. Ale tento orgán sa nedá vyradiť ani nahradiť, ako špongia alebo filter. Ponúkamé vám 5 nápojov, ktoré poznali už naše mamičky a vždy im poriadne pomohli.

Zdravá pečeň čistí krv, urýchľuje metabolizmus a pomáha rozkladať tuky. Čistenie pečene s detoxikátmi, získate čistú pleť a krásnu postavu! Pečeň funguje najlepšie medzi 1 a 3 hodinou ráno, preto je potrebné tieto nápoje použiť pred spaním.

Detoxikačné nápoje na pečeň

Harmanček

Harmančekový čaj má mierny laxatívny účinok a pomáha čistiť pečeň pomocou antioxidantov, ktoré sú súčasťou jeho zloženia. Má sedatívne vlastnosti, takže upokojuje nervy, zlepšuje kvalitu spánku a zmierňuje stres. Má tiež protizápalový účinok, takže je ideálny na zmiernenie svalového napätia a zápalu.

Príprava

Do pohára nalejeme horúcu vodu a pridáme 1 polievkovú lyžičku harmančekového kvetu, nechajte lúhovať 10 minút. Oceďte. Pite v noci najmenej dva týždne.

Citrón

Je známe, že v rannom pohári vody musíte pridať citrónovú šťavu. Ale kvôli diuretickým a čistiacim vlastnostiam by sa mala v noci opiť o citrónovú vodu. Pečeň sa výrazne zlepší.

Príprava

Predhrejte pohár vody a stlačte do neho šťavu z jedného citrónu. Pite nápoj pol hodiny pred spaním počas troch týždňov. 

ako čistiť pečeň

Zázvor s citrónom

Zázvor s citrónom – ideálny prostriedok na zníženie hmotnosti a zlepšenie celkového zdravia. Tieto potraviny sú bohaté na vitamín C a iné antioxidanty, ktoré zabraňujú chorobám a optimalizujú metabolizmus. Zázvor účinne bojuje proti celulitíde a tiež má termogénny účinok, zvyšuje príjem kalórií a odstraňuje tukové usadeniny. Citrón posilňuje imunitný systém a zabraňuje nadúvaniu.

Príprava

Varte pohár vody, pridajte strúhaný zázvor a šťavu z polovice citróna. Lúhujte nápoj 10-15 minút, preceďte. Piť aspoň trikrát týždenne v noci.

ako čistiť pečeň

Mäta

Mätový čaj – užitočný nápoj, ktorý zlepšuje trávenie, najmä po prejedaní. Esenciálne oleje urýchľujú odstraňovanie toxínov z pečene a hrubého čreva.

Príprava

Nalejte 2 polievkové lyžice. Nechajte listy s mätou v pohári s vodou a varte dve minúty. Nápoj pite pol hodiny pred spaním po dobu troch týždňov.

ako čistiť pečeň

Ovos

Ovos je bohatý na vlákninu, vitamíny a minerály, ktoré dokonale zlepšujú trávenie a zároveň čistia pečeň a črevá. Ovsené vločky majú utišujúci účinok, ktorý pomáha relaxovať a upokojiť spánok.

Príprava

Namočte pohár ovsa na 7 hodín. Kmeň a opláchnite. Zrieďte kašu so 6 šálkami vody a pridajte 1 lyžičku škorice. Pite nápoj chladený.

ako čistiť pečeň

 

Po ukončení liečby sa budete cítiť zdravo a krásne. Skúste zdieľať tieto informácie so svojimi priateľmi!

zdroj:sovkusom.ru

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights