Bojíte sa očkovania? Česká lekárka toto odkazuje ľuďom, ktorí váhajú

Väčšina tých, ktorí skončia vo vážnom stave v nemocnici koniec koncou priznajú, že nezaočkovať sa bola ich najväčšia chyba. Každý z nás chce predsa žiť a užívať si spoločné chvíle s tými najbližšími.

To, aby pandémia skončila čím skôr a aby sa svet opäť vrátil k normálu je možné jedine očkovaním, ktoré pomohlo dostať pod kontrolu nejednu vážnu pandémiu v histórii.

Na dôležitosť očkovania poukazujú vedci, odborníci z farmácie a najšpičkovejší lekári.

Lekári tvrdia, že ľudia si na bolesť dávajú lieky ako lentilky, no pri vakcinách už váhajú.

O to, aby sa dalo čo najviac ľudí zaočkovať sa snaží aj česká lekárka Tereza Sedláčková. Lekárka v jednom z príspevkov na sociálnej sieti

Facebook poukázala na fakt, že mnohí ľudia sa nechcú zaočkovať kvôli argumentu, že si do tela nebudú dávať chemikálie. Lekárka má na to jasný názor:

,,Niektorí argumentujú, že očkovaním nechcú dostať do tela zbytočné chemikálie. Toto je len časť liekov, ktoré sme dnes na pár hodín pripravili pre dvoch covid pozitívnych pacientov. Voľba je v každom z vás..“

 Na uverejnených fotografiách je plná misa liekov a injekčných striekačiek, ktoré boli plné liekov, ktoré dávajú pacientom v najťažšom stave.

Ak stále váhate, prečítajte si príspevok Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky o dôvodoch, prečo by sa ľudia mali zaočkovať.

V príspevku sa dozviete aj odpovede na najčastejšie kladené otázky a argumenty proti obavám mnohých nezaočkovaných ľudí.

zdroj Sladeckova

Zdroj: babskeveci.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Bojíte sa očkovania? Česká lekárka toto odkazuje ľuďom, ktorí váhajú”