Mama mi ukázala, ako si vyrobiť najkrajšiu vianočnú dekoráciu

Ak sa aj vy tešíte na Vianoce tak ako my, určite privítate návod na výrobu originálneho vianočného venca. Pomocou neho si budete môcť skrášliť a zútulniť nielen interiér, ale aj vchod do vášho príbytku.

Pomocou kliešťov zmenšite veľkosť šišiek na polovicu – použite len tú plochejšiu časť. Takto pripravené šišky nasprejujte bielou farbou. Na výrobu darčekov použite pekný dekoratívny papier a zopár molitanových kúskov v tvare obdĺžnika.

Z umelého stromčeka si narežte niekoľko vetvičiek. V prípade potreby môžete použiť aj živé.  

Z kartónu vystrihnite kruh s vonkajším a vnútorným priemerom 23 a 18 cm.

Kruh olepte dekoratívnym papierom a môžete začať so zdobením. Kúsky vetvičiek prilepte tavnou pištoľou pozdĺž vonkajšieho a vnútorného kruhu.

Do stredu umiestnite hračky a dekorácie, ktoré ste si už buď kúpili v obchode alebo svojpomocne vyrobili. Môžete použiť čokoľvek, čo sa hodí vášmu vkusu.

Pridajte umelé zimné kvietky a vetvičky (voliteľné) pre dekoratívnejší efekt.

Zakončite to ľahkým popraškom snehu zo spreja. Hotový vianočný veniec nádherne ozdobí vaše vchodové dvere a vytvorí tú pravú sviatočnú náladu!

Celý video návod: 

 

Zdroj: cpykami.ru

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mama mi ukázala, ako si vyrobiť najkrajšiu vianočnú dekoráciu”