sobota, 27 júla, 2024

Nevesta predniesla sa svadbe sľub bývalej žene svojho budúceho muža

Svadobný deň je určite jedným z najdôležitejších a najpamätnejších dní v živote ženy.

Je to deň, kedy musí byť všetko dokonalé, počnúc svadobnými šatami, mejkapom, závojom, dokonalým miestom, či perfektnou výzdobou.

Hoci každý očakáva, že tento veľký deň bude celý len o dvoch ľuďoch, ktorých lásku oslavujeme, v prípade svadobného obradu Katie Hild to tak nebolo.

Jej čoskoro manžel Jeremy je otcom krásneho chlapca Landona. A hoci obaja rodičia majú svojho syna veľmi radi, Jeremy a jeho bývalá manželka Casey spolu nevychádzali. Teraz, keď si obaja našli nových partnerov, napätie ešte narástlo.

Katie, ktorá toto všetko vedela, cítila potrebu veci urovnať, ak sa mala vydať za Jeremyho. Naozaj nechcela, aby sa on a jeho bývalá neustále hádali, a tak urobila všetko pre to, aby sa stala priateľkou Casey.

Nakoniec sa jej to podarilo a vybudovali si priateľský vzťah, ktorý pozitívne ovplyvnil aj vzťah Jeremyho s jeho bývalou manželkou.

Ako spôsob, ako uznať putá medzi touto zmiešanou rodinou, Katie napísala ďalšie dva sľuby. Jeden bol pre Casey a druhý pre Landona. Počas obradu Katie tento sľub predniesla Casey.

„V prvom rade ti chcem poďakovať, že si ma prijala ako svoju  priateľku a umožnila mi byť súčasťou Landonovho života. Sľubujem, že budem úžasnou matkou tvojho syna. Budem ho viesť, učiť a milovať ho každý jeden deň.“

Nikto nedokázal zadržať slzy, keď sa Katie otočila k štvorročnému Landonovi a povedala.

„Landon, budem ťa milovať viac, ako si vieš predstaviť. Som taká šťastná, že sa teraz oficiálne stávam tvojou ďalšou mamou.“

To, čo urobila Katie, bolo úžasné. Nikto nebol pripravený na to, čo malo prísť, a bolo to najväčšie prekvapenie, ktoré dojalo všetkých hostí. Najviac však prekvapilo Casey.

Katiino zlaté srdce predsa vedelo, že Landonovo šťastie je to najdôležitejšie, a všetkým ukázala, ako má vyzerať dokonalé spolurodičovstvo. Landon je šťastný chlapec s dvoma skupinami rodičov, ktorí ho milujú až na Mesiac a späť.

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights