sobota, 27 júla, 2024

Sestra sprevádza svojho postihnutého brata na maturitnom plese. Jeho radosť je úžasná

V živote nie je väčšie požehnanie, ako mať brata alebo sestru, o ktorých sa môžete oprieť vždy, keď to potrebujete. To, čo robí súrodencov výnimočnými je to, že sa s nimi môžeme podeliť o šťastné aj smutné okamihy vo svojom živote a prežiť s nimi kúzelné detstvo.

Brianna a Carlos Colon sú dvojčatá z Massachusetts. Na týchto dvoch je zvláštne, že prišli na svet už v 24. týždni tehotenstva, pričom každý vážil poldruha kila. Hoci to Briannu nijako neovplyvnilo, Carlosovi, ktorý zostal slepý, to spôsobilo zdravotné problémy. Carlos má zároveň autizmus, ale to mu nezabránilo splniť si sen o absolvovaní strednej školy.

Svojho brata vždy veľmi podporovala a dokázala to aj na jeho plese. Carlosa žiaľ na plese nemala prevádzať žiadna partnerka, a tak sa jeho sestra ponúkla, že mu s radosťou bude robiť doprovod, aby nezmeškal svoj maturitný ples.

Netreba dodávať, že Carlos bol šťastím bez seba, že bude môcť absolvovať ples. „To, že je slepý a autista neznamená, že sa nemôže baviť. Som rada, že to zažil. Celú noc sme pretancovali a ja som skutočne rada, že to mohol zažiť,“ uviedla jeho milujúca sestra.

Je naozaj úžasné vidieť, koľko toho Carlos dosiahol. Darí sa mu a má naplnený život, pretože je obklopený ľuďmi, ktorí sú tu pre neho na každom kroku.

Napriek tomu, že vyštudoval strednú školu, zostane na škole až do svojich 22 rokov, aby sa stal súčasťou programu Life Skills Program. Jeho snom je navštevovať Perkins School For The Blind. S pomocou a podporou svojich blízkych, najmä sestry dvojičky, Carlos určite dosiahne všetko, čo si zaumieni.

Zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights