Šikovný otecko prišiel na spôsob, ako za 15 sekúnd upokojiť plačúce dieťa: V šoku sú aj samotné mamičky

Japonci veria, že detský plač vyháňa zlých duchov a podporuje zdravý rast dieťatka. U neskúsených rodičov vyvoláva plač dieťaťa strach: je to pre nich znamenie, že sú za neho nejakým spôsobom vinní.

Napriek tomu nie je vhodné, aby sme ich nechali plakať príliš dlho, pretože čo sa týka psychologickej stránky, pocítia, že nemajú podporu u rodičov. Navyše, tento zvuk robí zle nielen psychike deťom, ale aj dospelým.

Väčšina mužov je pri počúvaní detského plaču na pokraji podráždenosti, zatiaľ čo ženy nevedia, čo majú od zúfalstva robiť. Existuje ale jeden geniálny mladý otecko z Kalifornie, ktorý vynašiel úžasnú metódu na upokojenie dieťaťa. Ak sa o nej chcete dozvedieť čo najviac, pokračujte v čítaní tohto článku!

как успокоить ребенка

Daniel Eisenman zbožňuje svoju malú dcérku a je šťastný, že môže nosiť hrdý titul zvaný otec. Avšak rovnako ako všetky deti, aj jeho dcéra si z času na čas usporiada šou v plači a kriku. Daniel má však spôsob, ktorý mu vždy pomôže upokojiť ju.

как успокоить ребенка

Zakaždým, keď jeho dcéra začne plakať, vydáva zvuk „Ooh-oh-uh-hmmm.“ Maxímálne 15 (zvyčajne 5 sekúnd) a v ich dome začne vládnuť ticho. Mladý otec publikoval na svojom profile na sociálnej sieti niekoľko videí, ako to robí. Okolnosti boli úplne odlišné a zakaždým jeho dcéra prestala plakať. Mnohí rodičia zistili, že po vyskúšaní tejto techniky aj na svojich deťoch to skutočne funguje!

как успокоить ребенка

Špecialisti prišli k nasledujúcemu vysvetleniu. Keď muž hovorí „Oh-oh-oh-ohm-hmmm“, v skutočnosti napodobňuje zvuk podobný tomu, ktorý dieťa počulo, keď bolo ešte v matkinom bruchu. Akékoľvek bzučivé zvuky, dokonca aj hluk vytvorený fénom na vlasy, im pripomína búšenie matkinho srdca.

Tým, že sú na takéto zvuky zvyknuté, po jeho začutí sa okamžite upokoja. A ak ešte dieťa počas vyslovovania tohto zvuku položíte na svoju hruď, začne cítiť vibrácie, ktoré v ňom prebudia ešte väčší pocit pokoja.

Teraz už viete, ako si poradiť s uplakaným dieťaťom a verte, že to pomôže nielen jemu, ale aj vám, aby ste si dopriali vytúžený relax.

A ako sa s týmto problémom vysporiadúvate vy? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti aj v komentároch na Facebooku!

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Šikovný otecko prišiel na spôsob, ako za 15 sekúnd upokojiť plačúce dieťa: V šoku sú aj samotné mamičky”