Slobodná mamička si adoptovala deti. Potom o nich zistila niečo úžasné – Uvedomila si, kto sú

Keď sa manželstvo jednej ženy náhle skončilo, mala niečo po tridsiatke a myslela si, že vo svojom živote nemá žiaden cieľ.  

Katie Pageová sa presťahovala do nového domova v Colorade, zmenila zamestnanie, no stále mala pocit, že jej niečo chýba – až kým nedostala e-mail od svojho pastora.

Spýtal sa jej, či má záujem o výchovu dieťaťa. Katie mala v minulosti problémy s plodnosťou a uvažovala o adopcii. Tak sa rozhodla zistiť viac informácií o pestúnskej starostlivosti.

Začala navštevovať stretnutia a vedela, že toto je cesta pre ňu. Stala sa z nej pestúnka 4 detí a následne potom sa rozhodla pre adopciu.

V roku 2016 sa dozvedela o 4-dňovom chlapčekovi, ktorého nechali v miestnej nemocnici bez mena.

Nazvala ho Grayson a vzala ho k sebe. Grayson s ňou zostal takmer 12 mesiacov a Katie sa do tohto malého chlapca zamilovala.

Potom, čo súd zrušil nárok na práva rodičov, si Katie adoptovala Graysona. V tom čase mal 11 mesiacov.

Keď sa Katie zžila so svojím materstvom, netrvalo ani dva týždne, kým jej sociálny pracovník znovu nezavolal a povedal jej o novonarodenom dievčatku, ktoré bolo odvezené do tej istej nemocnice.

Katie sa cítila vystrašená a ohromená predstavou, že by si domov priniesla ďalšie dieťa, ale jej inštinkt jej hovoril, aby si toto dievčatko vzala k sebe.

„Viem, že počas nasledujúcich 10 minút a následných telefonátov, ktoré som v to popoludnie uskutočnila, mi z úst neustále vychádzala veta ‚Viem, že som blázon, ale Boh mi hovorí, aby som povedala ‚ÁNO‘,“ povedala Katie.

Bolo to len otázkou hodín, kým Hannah priniesli do Katieho domu, ale keď sa Katie pozrela na Hannahin nemocničný náramok, zistila niečo mimoriadne nečakané.

Všimla si, že meno rodnej matky na jej náramku bolo rovnaké ako Graysonovo, potom skontrolovala adopčné papiere malej Hannah a dátum narodenia matky sa tiež zhodoval, ale jej dve deti vyzerali úplne inak.

„Grayson je polovičný Afroameričan s krásnou tmavšou pokožkou a tmavými kučeravými vlasmi,“ Hannah má bledobiely tón pleti s rovnými červeno-blond vláskami.“

Katie vystopovala matku svojich detí a zorganizovala test DNA, ktorý potvrdil, že Grayson a Hannah sú v skutočnosti nevlastní súrodenci.

„Čo keby dievčatko odišlo do inej rodiny? Nikdy by sme nenašli jej ani Graysonovu matku. Nemohla som uveriť zázraku, ktorý sa práve stal.“

Katie si oficiálne adoptovala Hannah v decembri 2018.

„V ten deň, keď som súhlasila vziať si dievčatko, som mala ten najzvláštnejší pocit. Myslím si, že som až do tej chvíle skutočne cítila nepopierateľné volanie od Boha (alebo akejkoľvek vyššej moci, záleží čomu veríte).

Môj mozog mi hovoril, aby som povedala ‚nie‘, pretože to nedávalo zmysel a nebolo to v mojich plánoch, ale niečo vo vnútri mi stále hovorilo, že musíš povedať ‚ÁNO‘. Je to číry zázrak, šanca raz za život… nazvite to ako chcete, ale je úžasné, že sa moje deti našli.“

Katie pokračovala vo svojej ceste pestúnskej starostlivosti a adopcie slobodnej matky a s viac ako 90 000 sledovateľmi na jej Instagrame je skutočnou inšpiráciou, ktorá samú seba opisuje ako „perfekcionistku, ktorá naplno využíva svoj veľmi nedokonalý život“.

Dokonca našla lásku a adoptovala si ďalšie bábätko, ich bračeka Jacksona. Teraz vychováva tínedžera a zdieľa životné výzvy na svojich sociálnych sieťach.

 

Zdroj: en.newsner.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Slobodná mamička si adoptovala deti. Potom o nich zistila niečo úžasné – Uvedomila si, kto sú”