sobota, 27 júla, 2024

Bez komplexov vyšla na pláž a zapózovala s deťmi. Komentár pod fotkou jej zmenil život.

To, či si veríme alebo nie, má značný vplyv na náš život. Ľudia, ktorí neveria vo vlastné možnosti a schopnosti, zvyčajne nedosahujú stanovené ciele, lebo už vopred v ich splnenie neveria.

Neustále naháňanie sa za dokonalosťou spôsobuje, že pred každým odchodom z domu chceme vyzerať perfektne, čo sa nám však nie vždy podarí. Často si myslíme, že nie sme dosť dobrí. A čo je najhoršie, sme presvedčení, že každý naokolo to vie.

Takto nejako sa cítila aj Kirsten Bosly z Austrálie, ktorá bývala priamo pri pláži, na ktorej  mohla byť každý deň. Aj napriek tomu tam nechodila. Zo strachu, čo povedia ľudia, keď ju uvidia. A keď sa jej podarilo prekonať svoj vlastný strach a ísť na pláž, mala na sebe nohavice alebo plážové kimono, aby ukryla svoje telo.

Táto 41-ročná blogerka a matka, publikovala na svojom blogu post, ktorý nabádal k sebareflexii. Porušila v ňom všade opakované pravidlo – akceptovať sa.

Už skôr Kirsten napísala na svoj blog, že sa s vlastnými deťmi nefotí , lebo sa za svoje telo hanbí. Na to dostala od followera komentár, ktorý ju veľmi  rozrušil:

„Foť sa so svojimi deťmi, lebo keď raz odídeš, fotky budú jediné čo im zostane.“

Vtedy si uvedomila, že rozhodne musí ísť s deťmi na pláž, nechanbiť sa za seba a urobiť si s nimi mnoho fotiek. Má zabudnúť na celulitídu, strie a nadváhu…jednoducho zapózovať a usmiať sa. Túto fotku publikovala aj na Facebooku a napísala nasledovné:

„Pravda je taká, že už ma nebaví hanbiť sa za vlastné telo. Nedalo mi to nič, len ma to ťažilo vyše 41 rokov…Ale dnes som si odpustila. Odpustila som si nenávisť k vlastnému telu a rozhodla som sa ho milovať také aké je. Toto je moje telo. Toto som ja. Poprosila som muža aby mi urobil túto fotku aby si deti zapamätali, že sme spolu šťastní. Už nič neskrývam. Som bez nohavíc, bez osušky či šatky. Bez filtrov. Skutočná ja. A viete čo? Nehanbím sa. Ozaj. Lebo keď sa na fotku pozriem, vidím, akí sme šťastní. Koniec koncov, cítim sa voľná…“

Každý z nás má komplexy, ktoré musí prekonať aby bol šťastný. História Kirsten je toho dokonalým príkladom. Stačilo, zmeniť svoje myslenie a aj jej život sa zmenil k lepšiemu. A toto tajomstvo stále nevie každý.

Zdroj: webniusy.pl

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights