sobota, 27 júla, 2024

Zoznámte sa: Maria Oz je dievča s fenomenálne veľkými očami a nie je to Photoshop

V dobe internetu sa všetko, čo bolo predtým považované za zvláštne a neštandardné, sa stáva senzáciou. Či už ide o fenomenálne husté obočie alebo prirodzene zafarbené miesta na pokožke, nie je to nič, za čo by ste sa mali hanbiť, práve naopak. Je to jedinečná vec, ktorá priťahuje pozornosť a odlišuje človeka od davu.

Maria Oz na vlastnej koži pozná, aké to je dostávať obdivné pohľady. Dôvodom sú jej obrovské oči, ktoré ľudia označili za najväčšie na svete.

https://www.instagram.com/p/CVh5garqO61/

O vzhľade mladej ženy z Ukrajiny sa na sociálnych sieťach diskutuje už roky. Kyjevská blogerka vďačí za svoju popularitu svojim veľkým očiam a výrazným črtám ako bábika Bratz. Jej krása je taká nezvyčajná, že mnohí sa pýtajú, či si fotky neupravuje vo Photoshope? Opak je však pravdou.

https://www.instagram.com/p/CYZErJxqD7o/

Maria uisťuje, že sa nikdy neuchýlila k retušovaniu alebo plastickej operácii a tento vzhľad zdedila po svojom otcovi. Blogerka zverejňuje aj videá, ktoré potvrdzujú, že jej oči vyzerajú zo všetkých uhlov rovnako veľké.

Popularita na webe

Nápad založiť si vlastný blog prišiel v roku 2016. Po odstránení slepého čreva bola zavretá medzi štyrmi stenami a hľadala spôsob, ako sa zabaviť. Do rúk sa jej dostal fotoaparát a domáce jedlá, ktoré sa jej zdali originálne. Najprv ich jednoducho odfotila a potom vymyslela celý príbeh o tom, ako sa tieto jedlá pohybujú na tanieri.

https://www.instagram.com/p/CUFuBmOq2Q5/

Maria sa bez toho, aby si to uvedomovala, začala zaujímať o natáčanie videa v štýle stop-motion. Odvtedy pravidelne zdieľa jedinečné príbehy, ktoré mnohých ľudí fascinujú. Talent bloggerky nezostal bez povšimnutia. Zástupcovia rôznych značiek s ňou začali uzatvárať spolupráce. Medzi nimi sú spoločnosti ako IKEA, Bulgari, Nivea a mnoho ďalších.

O kritike na internete

Máriinu tvorbu sleduje na Instagrame viac ako 100-tisíc ľudí. A okrem obdivovateľov má kráska aj veľa zlomyseľných kritikov. Či už zo závisti, alebo z nudy, v komentároch kritizujú jej vzhľad. Najčastejšie vytýkajú „zamrznutý“ výraz tváre.

https://www.instagram.com/p/CP8VmwQDQr1/

„Niekedy na niečo myslím a na mojej tvári neuvidíte žiadne emócie. V skutočnosti sa v reálnom živote príliš nelíšim od toho, čo vidíte na internete. Nesnažím sa o sebe vytvoriť určitý imidž, chcem zostať taká, aká som,“ vysvetľuje.

https://www.instagram.com/p/CNaD97ADS-4/

Páči sa vám vzhľad Mary Oz? Považujete to za jedinečné?

 

Zdroj: ofigenno.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights