sobota, 27 júla, 2024

Mama opustila herca Hugha Jackmana, keď mal 8 rokov, no dnes je všetko inak

Hugh Jackman je úžasný herec, ktorý nás uchvacuje už viac ako 2 desaťročia. Úspešný herec, tanečník a producent, dokonca predtým, než sa stal slávnym, pracoval ako učiteľ telesnej výchovy.

V roku 2015 sa dotkol našich sŕdc, keď odhalil, že sa cíti ako „ustráchané dieťa, ktoré sa cíti bezmocné“, keď jeho matka opustila ich rodinu.

Ako to začalo

Hugh mal len 8 rokov, keď jeho matka Grace McNeil opustila Austráliu a zanechala tu svoju rodinu. V rozhovore z roku 2015 sa herec otvoril a priznal, že býval prvý, kto prichádzal zo školy domov a po odchode svojej matky sa toho pocitu, ako prichádza do prázdneho domu obával. Tento strach sa s pribúdajúcim vekom zmenil na hnev a podľa herca mu dokonca pomohol vybudovať postavu Wolverina.

https://www.instagram.com/p/Bw9Uy-Pnis2/

Prečo odišla

Jeho otec Christopher a jeho matka Grace sa prisťahovali do Austrálie, aby tu vybudovali svoju rodinu. Po niekoľkých nezhodách sa rozdiely medzi párom vyostrili a vzťah skončil rozvodom. Okrem toho si Grace sama prechádzala ďalšími problémami.

https://www.instagram.com/p/-0_KxyihAP/

Po pôrode piateho dieťaťa, bojovala s popôrodnou depresiou a keďže bola v cudzej krajine, rozhodla sa vrátiť domov do Anglicka. Ďalším dôležitým dôvodom jej odchodu, ako bolo uvedené v jednom rozhovore, bola skutočnosť, že jej vlastná matka, ktorá žila v Anglicku, bola veľmi chorá.

Ako sa Hugh cítil

Keď odchádzala, vzala so sebou Hughove 2 staršie sestry, jeho a jeho 2 bratov nechala s ich otcom. Hugh dlhé roky veril, že ich rodičia sa dajú opäť dokopy a ona sa vráti domov. Keď mal 12/13 rokov, uvedomenie si, že sa to nestane, a to ho skutočne nahnevalo.

https://www.instagram.com/p/BQArS65Dppc/

Potom použil ragby na uvoľnenie svojho hnevu a priznal, že mal veľa obmedzujúcich strachov, ako je strach z tmy alebo strach z výšok, kvôli ktorým sa cítil bezmocný. Jeho hnev bol dôsledkom toho, že sa s tým vyrovnal. V skutočnosti použil tento pocit zúrivosti počas hier, aby sa hlboko spojil so svojou budúcou postavou Wolverine.

Ako to prekonal

Hugh v rozhovore uviedol, že napriek smútku, strachu alebo hnevu sa vždy cítil milovaný. „Môže to znieť zvláštne, ale aj keď som to nikdy nepocítil, viem, že ma moja mama milovala.“ Herec priznáva, že s ňou „bol vždy spojený“ a udržiavali si dobrý vzťah.

https://www.instagram.com/p/B2WY_WCnR8O/?utm_source=ig_web_copy_link

To, že mal milujúceho otca, ktorého považuje za „mimoriadne obetavého, úžasného muža“, a teraz s vlastnými deťmi a stabilnou rodinou, mu pridalo ďalšiu úroveň empatie k matke.

A nakoniec odpustenie

Po udržiavaní vzťahu so svojou matkou si odpustenie zvolil až v roku 2012. Herec v rozhovore povedal, že človek nemôže „prechádzať životom posadnutý tým, čo mohlo byť“, a že dlho hovorili o jej problémoch. Vo veku 43 rokov akceptoval, že našli svoj pokoj.

https://www.instagram.com/p/CS6mD8wny_Z/

Napriek tomu, že sa videli 3 až 4-krát do roka, až v roku 2021 sa herec podelil o srdečnú fotografiu oboch, ako sa sladko objímajú s popisom, „Mama“.

Teraz sa pracuje na rodine

Po odpustení jeho matke sa stala dôležitou súčasťou jeho života a života jeho rodiny. To znamená, že teraz zdieľa čas so svojím synom a tiež je súčasťou života svojich vnúčat. Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness majú 2 deti, Oscara a Avu.

https://www.instagram.com/p/BSbRObBjlgE/

Občas zdieľa fotku, na ktorej spolu varia. V roku 2021, ku Dňu matiek, jej Hugh zaželal šťastný Deň matiek zdieľaním knihy ručne písaných receptov. 12. novembra, v deň jej narodenín, zdieľal na Instagrame fotografie, na ktorých sa smejú a objímajú, s popisom „Všetko najlepšie k narodeninám mami!“.

https://twitter.com/RealHughJackman/status/1391347321280110593?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1391347321280110593%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fbrightside.me%2Fwonder-people%2Fhugh-jackmans-mom-abandoned-him-when-he-was-8-but-now-he-forgives-and-understands-her-805875%2F

Možno by bolo jednoduchšie zapamätať si Hugha z filmov ako The Wolverine, Les Miserables alebo Kate & Leopold. Ale toto je ďalší príbeh, tentoraz skutočný, ktorý zanechal stopu v našich srdciach.

Zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights