Možnosti, ako si v skrini zorganizovať oblečenie

Chaos a neporiadok. Aj tak by sa dalo jedným slovom zhrnúť to, ako po otvorení vyzerá väčšina ženských šatníkov. Čím viacej oblečenia nakupujeme, tým menej miesta máme. Logické. Nie je však nič horšie než ak ráno meškáte do školy alebo do práce len preto, že ste nevedeli nájsť v skrini to, čo ste hľadali. Ako si usporiadať skriňu raz a navždy?

V prvom rade potrebujete poriadnu šatníkovú skriňu, ktorá veľkosťou odpovedá množstvu vášho oblečenia. Keď máte skriňu správnej veľkosti, môže sa začať triedenie.

Rozdeľte si oblečenie na to, ktoré aktuálne nosíte a na to, ktoré nenosíte

Vaša prvá myšlienka môže byť, že nosíte všetko. Avšak pravda je taká, že v skutočnosti nosíte možno polovicu vášho šatníka. Uložte preto nenosené veci do horných častí skrine alebo naopak spodných. Oblečenie, ktoré najviac nosíte, dajte na miesta, ktoré sú najbližšie a bez problémov na ne dosiahnete.

Rozdeľte si oblečenie podľa kategórií

Ráno sa vám bude lepšie hľadať sukňa, keď viete, na ktorom mieste máte uložené všetky sukne. Skriňu si rozdeľte do kategórií. Jedna polička pre tričká, druhá pre nohavice. Na závesné miesta zaveste na vešiakoch šaty a saká.

Zrolujte menšie kúsky

Ak vaša šatníková skriňa obsahuje aj zásuvky alebo boxy, využite ich zmysluplne. Uložte do nich napríklad spodnú bielizeň. Ak spodnú bielizeň zrolujete, zistíte, že máte oveľa viacej miesta a viacej sa vám do zásuvky zmestí.Ak máte veľa iných doplnkov, ako sú plavky alebo šatky, ku skrini si môžete postaviť aj komodu. Zmestí sa vám do nej všetko potrebné, čo by vám v skrini bežne zavadzalo, nakoľko to nevyužívate každý deň.

Farebné detaily

Tento trik nie je pre všetky ženy, no niektoré možno ocenia, ak bude ich oblečenie uložené podľa farby. Bude tak jednoduchšie nájsť biele tričko alebo hnedý sveter.

Zdroj obrázku: Reka Olga / Shutterstock.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Možnosti, ako si v skrini zorganizovať oblečenie”