sobota, 27 júla, 2024

Príbeh: „Kým manželka ležala v nemocnici, ja som sa snažil zistiť, či som otcom nášho dieťaťa.“ TOTO SA STALO

„Vedel som, že ma moja žena podvádza. Jediné, čo bolo pre mňa záhadou, bolo, s kým mala dieťa. Chcel som dieťa vychovávať sám. Ona prisahala, že dieťa je moje, no ja som jej slovám už neveril.

Dlho sme spolu nekomunikovali. Odsťahoval som sa od nej.

Až kým nezavolala a povedala, že je veľmi chorá. Musel som odložiť všetky záležitosti a ísť za ňou. Nečakal som na príchod sanitky a odviezol som ju do súkromného centra reprodukčnej medicíny, kde sa venujú rôznym oblastiam.

Nebezpečenstvo potratu bolo zažehnané, keďže sme prišli včas.

Chcel som vedieť, či je na klinike možné urobiť test otcovstva ešte pred narodením dieťaťa? Pokojne ma odsudzujte, ale aj vy by ste urobili to isté. Chcem vedieť, či je to dieťa moje.

person in black long sleeve shirt holding white ceramic mug                      unsplash

Bolo mi povedané, že takáto služba je tu dostupná, ale je pomerne drahá a výsledky budem môcť získať v najlepšom prípade až za tri týždne.

V ten istý deň mi odobrali vzorku genetického materiálu a manželku nechali v nemocnici ešte týždeň. Potom som ju vzal so sebou. Prišli výsledky. Na 99,99% som otcom tohto dieťaťa.

Žena plakala už na klinike, potom aj doma a prosila, aby som ju neopúšťal a nebral jej dieťa. Povedala, že ju to veľmi mrzí, lebo mi spôsobila bolesť, že som najlepší a podobne.

Žiadala ma, aby som jej dal poslednú šancu, že miluje iba mňa a nikoho iného. Povedal som, že sa o všetkom porozprávame neskôr a odišiel som.  Celkovo sme sa rozhodli založiť si rodinu, no nechceli sme to nechať tak.

Našiel som si jej milenca, predstavil som sa mu, povedal som mu, že som manželom ženy, a potom som ho štuchol do tváre papier s výsledkami testov DNA. Povedal som mu, že moja žena je tehotná s mojím dieťaťom a že už nie je vítaný.

Tiež som ho upozornil, že ak moju ženu bude kontaktovať alebo sa ju pokúsi navštíviť, nájdem sto spôsobov, ako mu zničiť život.

Hovoril som celkom pokojne, kultúrne, bez nadávok, bez kriku, ale dosť drsne a jasne. V reakcii na to začal hovoriť nejaké nezmysly, povedal, že mi dokonale rozumie, ale ja som ho nepočúval.

woman holding stomach                       unsplash

Náš vzťah so ženou sa začal pomaly zlepšovať. Vedel som, že ju neopustím a bol som pripravený jej všetko odpustiť, len aby sa môjmu dieťaťu žilo dobre. Zdá sa, že ju stále naozaj milujem. Pochopila ma, ospravedlnila sa a sľúbila, že to neoľutujem. Aj ja som sa ospravedlnil. Konečne sme našli spoločnú reč.

Rozmýšľal som, kto som pre ňu po tom všetkom. Nikdy si za mňa nehľadala náhradu a nechcela ma ponižovať. Po nevere si chcela odčiniť vinu. Som jej vďačný za úprimnosť.

A toto je náš príbeh. Samozrejme, pre niekoho je to ťažké pochopiť. Keď som jej povedal, že som sa stretol s jej milencom, bola veľmi vystrašená. Musel som ju upokojiť.

Viem, že nebudete rozumieť môjmu postoju. Asi by ste sa na mojom mieste na takú manželku aj vykašľali alebo vychovávali dieťa sami. Rozmýšľal som nad tým, ale bolo by nespravodlivé pripraviť bábätko o materinskú lásku. Možno som urobil chybu a svoj čin čoskoro oľutujem, ale bola to moja voľba. A len čas ukáže, ako sa veci vyvinú…“

Vybral si muž správne?

 

Zdroj: poshepky.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights