sobota, 27 júla, 2024

Stratila muža, no je z nej milionárka – Staršia žena dostala list, ktorý všetko zmenil

Vyše 60 rokov udržiavala so svojím mužom vzťah na diaľku. Delili ich tisíce kilometrov a ona stále dúfala, že sa stretnú. Po rokoch sa u nej obajvili pochybnosti, či si niekoho nenašiel. Rozhodla sa to zistiť. Jej zistenie bolo šokujúce.

Marija Zlatić pred rokmi spolu so svojim manželom opustila rodinu v Juhoslávií a odišla za prácou do Austrálie. Nebol to pre nich však raj na zemi. Skúšali sa venovať rôznym činnostiam a zarobiť si na život.

Manžel bol stolárom vo farbrike a ona pracovala v domácnosti. Aj tam sa im ale život skomplikoval. Marija sa musela vrátiť do domoviny aby sa postarala o chorú matku a jej manžel zostal v Austrálií. V pláne bol rýchly návrat ku protinožcom, ktorý sa však nezrealizoval pre dlho pretrvávajúcu chorobu matky a napätú situáciu na Balkáne.

Najprv manželia udržiavali kontakt aspoň prostredníctvom listov.

Manžel Mariju uisťoval, že keď si viac zarobí, vráti sa k nej. Postupom času komunikácia medzi nimi chabla a Marija žila život pustovníka. Žila sama, jedla skromne, pila iba vodu, zriekla sa všetkého luxusu. Spoločnosť jej robili iba psíkovia. Sama rúbala drevo a udržiavala svoju skromnú chatku v dobrom stave.

Susedia, ktorí poznali históriu tejto starenky, jej stále dohovárali, aby zmenila svoj život a pátrala po svojom manželovi v Austrálii. Marija mala čoraz viac pochybností, či si jej manžel niekoho nenašiel a tak ho začala hľadať pomocou austrálskej ambasády v Belehrade, neskôr pomocou srbskej ambasády v Austrálii. Po 4 rokoch bolo pátranie úspešne ukončené. Aj Marijin manžel zmenil svoj život.

Stal sa z neho roľník a odsťahoval sa na vidiek.

Nikdy nežil s inou ženou, no žiaľ v roku 2011 zomrel. Všetci boli prekvapení, keď zistili, že svoj majetok – vyše 1 milión austrálskych dolárov, odkázal starenke na druhej strane zemegule. Dalo by sa povedať, že 86-ročná Marija sa dočkala spokojnej a slušnej staroby. Zdedený majetok Marija odkázala charite.

„Nepotrebujem peniaze. Stačí, že mám vodu, chlieb, a drevo na zimu. Sú takí, ktorým sa peniaze zídu, ale nie mne. Mne stačia moje psíky.“

Zdroj: fakt.pl

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights