Vlasy sa vám postavia dupkom, keď zistíte, čo robila vychovávateľka s deťmi v jasliach

Keď rodičia dajú svoje milované dieťa do jaslí, chcú si byť istí, že mu tam bude dobre, bude mu poskytnutá čo najlepšia starostlivosť a bude v bezpečí. Skutočnosť však dokazuje, že nikdy nevieme, čo sa deje za zavretými dverami.

Na sociálnych sieťach sa nedávno objavilo video z jasličiek, ktoré šokovalo.

Na Floride sa stala skutočná dráma a všetko vyšlo na povrch, keď jedna učiteľka zlomila dieťaťu nohu. Jej kolegyňa nijak nezasiahla, iba sa tomu prizerala. Milagros Rodriguez malému chlapčekovi nepomohla, neupovedomila o tom dokonca ani políciu.

Yamirka Menende týrala dieťa a bila ho tak, až mu zlomila nohu.

Správanie 51-ročnej ženy videl svet až keď dieťa navštívilo lekárku.  Ak by sa tak nestalo, doteraz by nikto z rodičov netušil, čo sa deje za zatvorenými dverami jaslí. 

Chlapec po príchode domov povedal rodičom, že ho bolí noha. Lekárske vyšetrenie potvrdilo, že má zlomené obe kosti predkolenia. Vtedy sa prišlo na to, že sa v škôlke dejú zvláštne veci.  Chlapec ale nebol jediným dieťaťom, ktorému učiteľka ublížila.

Na internet sa dostalo video, kde je zobrazené, ako žena deťom ubližuje. Pozrite si ho nižšie.

51-ročnej žene aj jej kolegyni hrozí tvrdý trest.

Zdroj: webniusy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vlasy sa vám postavia dupkom, keď zistíte, čo robila vychovávateľka s deťmi v jasliach”