sobota, 27 júla, 2024

13 rokov nevedela otehotnieť. POTOM ALE PRIŠLA najúžastnejšia správa

Neplodnosť je problémom, ktorému čelí čoraz viac párov. Boj o dieťa ovplyvňuje fyzický aj psychický stav týchto ľudí.

Carissa Morrisová (33) a jej manžel Dave (32) sa snažili o bábätko dlhých 13 rokov, no vždy neúspešne. Ako čas plynul, mali čoraz väčšie obavy, že im ich sen o rodičovstve jednoducho nesplní.  

Carissa osemkrát potratila a lekári jej nakoniec povedali, že jeden z jej vajcovodov bol zablokovaný a v dôsledku toho sa tekutiny dostali späť do jej maternice. Keď jej hadičku odstránili, dozvedeli sa, že aj Dave má problémy. Zistilo sa, že jeho zamestnanie, ktoré od neho vyžadovalo prácu na mieste s príliš veľkým teplom, malo vplyv na jeho plodnosť. Nakoniec sa rozhodli podstúpiť umelé oplodnenie.

Na ich prekvapenie a radosť mal prvý pokus obrovský úspech a Carissa bola opäť tehotná. Tentokrát sa jej podarilo dovŕšiť takmer úplný koniec tehotenstva a len pár dní pred Vianocami porodila chlapčeka. Lepší darček si nikdy nemohli priať.

Malý Oliver vážil 2,9 kg, ale lekári si čoskoro uvedomili, že má zdravotné problémy, čo znamenalo, že musel stráviť celé Vianoce na jednotke intenzívnej starostlivosti.  

„Prišiel na svet o tri týždne skôr a bol modrý, jeho kyslík bol 9 minút na 20% a tak ho museli okamžite intuboval,“ vysvetlila Carissa. Lekárom sa ho našťastie podarilo stabilizovať.

Asi o 30 hodín neskôr mohli hrdí rodičia prvýkrát držať svoje bábätko v náručí. „Bolo fantastické prvýkrát držať Olivera. Všetkých si nás omotal okolo prsta,“ pokračovala.

Olivera istý čas kŕmili cez hadičku, pretože mal prekážku v žalúdku, vyšetrenia našťastie odhalili, že je to niečo, čo sa dá napraviť aj bez operácie.

Zdroj: boreddaddy.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights