sobota, 27 júla, 2024

Hrôza, toto je žijúci Ken! To, ako vyzeral muž pred plastickými operáciami teraz ukázal svetu

Média v dnešnej dobe ovplyvňujú myslenie a názory každého z nás. Veľmi silnou témou je ideál krásy, ktorý sa stále mení a na ktorý majú spomínané médiá obrovský dosah.

Ak v minulosti niekto nebol so sebou spokojný, nebolo toľko možností, ako sa môže zmeniť. V dnešnej dobe kvôli zmene a kvôli dosiahnutiu vysnívaného vzhľadu dokážu ľudia utratiť nespočetné množstvo peňazí.

Určite ste už počuli o mladíkovi z Brazílie menom Rodrigo Alves, ktorého sen bolo vyzerať ako bábika Ken. V súčasnosti je, ako sám tvrdí, šťastný, že sa mu konečne podarilo vyzerať tak, ako naozaj chce.

Konečne sa dokáže mať rád. Jeho cesta k tomuto cieľu bola však dlhá a náročná.

Mladý, len 34 ročný muž podstúpil už 58 plastických operácií. Hľadal tých najlepších lekárov v USA, Brazílii a tiež Európe.

Rodrigo nebol so svojím vzhľadom spokojný a nedávno sa rozhodol uverejniť svoju fotografiu, na ktorej ho môžete uvidieť pred absolvovaním plastických operácií. Rodrigo bol v škole šikanovaní a deti sa mu posmievali aj kvôli jeho vzhľadu.

Keďže sa v tej dobe jeho rodičia rozvádzali, nechcel ich zaťažovať a preto o svojej šikane mlčal. Táto krivda v ňom však ostala a bola jedným z hlavných hnacích motorov k jeho radikálnej zmene.

Mladý Brazílčan tvrdí, že telo v ktorom sa narodil nebolo jeho a preto sa rozhodol zmeniť ho tak, ako si to vysníval. Vyhlasuje sa za zástupcu novej generácie modernej spoločnosti, kde by každý mal mať slobodu rozhodnúť sa byť tým, kým chce byť.

Rodrigo svoju prvú plastickú operáciu podstúpil v roku 2000 a aj keď ich má za sebou už 58, tu jeho cesta nekončí. Na svoje operácie minul už viac ako 490 000 dolárov. Mladík plánuje zastaviť proces svojho starnutia pomocou kmeňových buniek.

Jeho snom je ostať stále mladý a uchovať si svoj umelý vzhľad. Podobnosť Rodriga pred a po operácii je skoro nulová. Tento mladý muž investoval všetko do svojej premeny, aby sa konečne mohol mať rád.

https://www.instagram.com/p/Bwovyjbp8H8/

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights