sobota, 27 júla, 2024

Pre svojho manžela mala nečakané prekvapenie. On ju po príchode domov prekvapil ešte viac

Všetci sa potrebujú vo svojom vzťahu, hlavne vo svojom manželstve navzájom prekvapiť. Vymyslieť niečo špeciálne, čo oživí vzťah. O niečo podobné sa pokúsila aj Zuzana, ktorá mala veľké plány so svojím manželom Braňom.

Ako sama Zuzana tvrdí, so svojím manželom mala stále veľmi úprimný, krásny a harmonický vzťah. V deň, keď sa blížilo ich prvé výročie svadby sa rozhodla, že ho prekvapí.

Viem, že som možno nebola nijako originálna, avšak chcela som trochu okoreniť náš vzťah, a preto mi napadol šialený plán, ako môjho milovaného manžela prekvapiť.

Rozhodla som sa postaviť v ten večer v červenej spodnej bielizni a v topánkach na vysokých podpätkoch. To ale nebolo všetko. Hlavný bod tohto večera bola špeciálna večera. A tým špeciálnym som mala namysli naozaj niečo výnimočné.

Trošku som sa inšpirovala filmom Sex v meste, a tak som a rozhodla podávať večeru úplne nahá.“ Opisuje svoje plány Zuzana.

To ako to však celé dopadlo, by určite nikto nikdy nečakal. Keď všetko navarila a všetko pripravila čakala na svojho manžela. V tom však počula, ako prichádza jej manžel. Najhoršie na tom však bolo, že jej manžel neprišiel sám.

Zmätená Zuzana skôr ako sa z toho stihla spamätať, stála nahá pred jej manželom a švagrom, ktorý stretol svojho brata náhodne v meste a pozval ho k sebe domov na pohárik.

„Keď sme sa všetci spamätali a prešla tá najhoršia trápna chvíľka v mojom živote, rýchlo som utekala hodiť na seba aspoň župan. Môj manžel sa snažil zachrániť situáciu tým, že povedal svojmu bratovi niečo v zmysle, ako mu hovoril, že má úžasnú ženu.

To ako som sa vtedy cítila si asi ani neviete predstaviť. Nehovoriac o našich ďalších stretnutiach, ktoré som so svojím švagrom mala. Naozaj mi nebolo všetko jedno. Samozrejme, dnes sa už na všetkom len smejeme, avšak už nikdy v živote to nechcem zažiť.“ Dodala s úsmevom na tvári Zuzana.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights