Rodičia prichytili psa, ako sa snaží rozhrýzť postieľku ich syna. Najskôr sa zľakli, potom však prišlo ešte väčšie prekvapenie

Rodina Robinsonovcov mala 6-ročného syna, a keď bola žena tehotná s druhým dieťaťom, rozhodli sa presťahovať do väčšieho domu, nakoľko už dlhšie túžili vlastniť farmu.

Keďže najskôr bývali v malom prenajatom byte, nemohli mať doma domáceho maznáčika, ale teraz, keď mali svoje vlastné miesto, zúfalo si chceli zaobstarať psa.

Keďže si chceli adoptovať psíka z útulku, niekoľko z nich navštívili a keď počúvali všetky tie príbehy o tom, ako tam každé zo zvierat skončilo, narazili na plachého pitbulla menom Benson.

Žiaľ, Bensonov život nebol ľahký. Dlhé roky ho používali na psie zápasy a neskôr ho vyhodili na ulicu. Keď ho našli dobrovoľníci, už stratil dôveru v ľudí a bál sa čo i len zdvihnúť hlavu. Po nejakom čase v útulku si ho k sebe vzala rodina, no jeho šťastie trvalo len 2 týždne. Rodina sa rozhodla, že ho nechcú, pretože nebol priateľský.

Keď to pani Robinsonová počula, vedela, že mu musí dať šancu na lepší život. Adoptovali si ho a hoci sa spočiatku správal zvláštne, čoskoro sa spriatelil s ich synom Mathiasom.

Keď sa dieťa narodilo, Benson mu prejavoval neuveriteľnú lásku a náklonnosť.

Raz v noci však rodina počula hlasný štekot vychádzajúci z detskej izby. Ponáhľali sa pozrieť, čo sa deje, keď videli, ako Benson hryzie do postieľky. Najprv sa obávali najhoršieho, pretože si mysleli, že chce malému ublížiť, no robil pravý opak. Nakoniec zistili, že dieťa prestalo dýchať a Benson sa k nemu snažil dostať.

Rodina sa ponáhľala do nemocnice, kde im povedali, že ak by ich Benson neupozornil, ich syn by určite zomrel. To sa našťastie nestalo.

Keď mu pani Robinsonová zachránila život tým, že ho dostala z útulku, nikdy nepredpokladala, že Benson na oplátku zachráni život jej synovi.

 

Zdroj: boreddaddy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Rodičia prichytili psa, ako sa snaží rozhrýzť postieľku ich syna. Najskôr sa zľakli, potom však prišlo ešte väčšie prekvapenie”