Matovič sa chválil údajnou zmluvou so Slovnaftom? Podľa spoločnosti táto dohoda neexistuje

Minister financií Igor Matovič sa v obľúbenej relácii ,,Braňo Závodský Naživo“ pochválil výhodnou dohodou, o ktorej nevie takmer nikto z politikov. Matovič vystúpením reaguje na kritiku Richarda Sulíka, ktorý tvrdí, že najväčšia prehra politickej kariéry lídra OĽANO je zrada jeho vlastných poslankýň.

Igor Matovič sa mal pred niekoľkými týždňami stretnúť priamo s Pétrom Szijjártóm, maďarským ministrom zahraničných vecí a obchodu.

S ministrom mal rozoberať intervenciu v ropnej a plynárenskej spoločnosti MOL, ktorá je majiteľom slovenského Slovnaftu. Matovič sa vraj stretol aj so samotným šéfom maďarského koncernu MOL, Oszkárom Világim. 

Matovič zastáva názor, podľa ktorého by Slovnaft nemal užívať lacnú ruskú ropu. Matovič potvrdil existenciu výhodnej dohody, no nechce žiaľ predstaviť podrobnosti až do momentu, kedy bude jasné jej finálne znenie.

Hovorca spoločnosti Slovnaft, Anton Molnár, však dohodu poprel, pričom sa pre noviny.sk vyjadril: ,,Nedošlo tam k žiadnym novým dohodám či nejakým iným podnetom, ktoré by bolo treba ďalej riešiť.“

 

Zdroj: hitky.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Matovič sa chválil údajnou zmluvou so Slovnaftom? Podľa spoločnosti táto dohoda neexistuje”