Slováci, TESCO CHYSTÁ veľkú zmenu. Ste členom Clubcard? POTOM SI si pozrite mailovu schránku

Využívate Clubcard od Tesca? Ak áno, najnovšia informácia, ktorú uverejnil tento obchodný reťazec, vás možno nepoteší. Tesco sa rozhodlo zmeniť spôsob, akým odmeňuje ľudí. Tradičných tlačených kupónov od Tesca sa už zrejme nedočkáte.

Obchodný reťazec Tesco oznámil, že tradičné tlačené kupóny, ktoré zákazníci dostávali do schránky, už budú dostávať len tí, ktorí si o to požiadajú.

Všetci ostatní zákazníci budú odmeny z Clubcard dostávať v podobe kupónov do svojej e-mailovej schránky. Elektronické kupóny budú mať podobu kupónov s čiarovým kódom, ktoré si zákazníci uplatnia pri pokladni.

Obchodný reťazec však informuje o tom, že zmeny by sa aktuálne mali dotýkať len zákazníkov, ktorí nakupujú online.

Týmto zákazníkom bude odoslaný e-mail s podrobným vysvetlením nových podmienok a s upozornením, že ak chcú dostávať papierové kupóny aj naďalej, je potrebné si o ne požiadať. Postup žiadosti je naozaj jednoduchý.

Je potrebné sa len prihlásiť do svojho účtu Clubcard, kde sa dá táto požiadavka jednoducho nájsť. Tesco sa rozhodlo zaviesť elektronickú verziu kupónov z dôvodu zvýšenej snahy o udržateľnosť a ochranu životného prostredia. 

zdroj: tyla

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Slováci, TESCO CHYSTÁ veľkú zmenu. Ste členom Clubcard? POTOM SI si pozrite mailovu schránku”