sobota, 27 júla, 2024

Tvrdé slová premiéra Hegera: ,,Nesmieme dopustiť, aby sa Fico vrátil do exekutívy.“

Politické obviňovanie a hádzanie viny z jednej politickej strany na druhú pokračuje. Najnovšie sa premiér Eduard Heger rozhodol prehovoriť o tom, čo mu na opozičnej politickej strane Smer-SD prekáža.

Premiér zdôraznil najmä neprimerané správanie Roberta Fica a Ľuboša Blahu, ktorí v posledných týždňoch urážajú nie len koalíciu ako celok, ale aj najvyšších predstaviteľov slovenskej vlády a prezidentku Zuzanu Čaputovú.

Fico sa správa neúctivo nie len k predstaviteľom vlády SR, ale aj k prezidentovi Ukrajiny Volodymyrovi Zelenskému, ktorý minulý týždeň vystúpil v slovenskom parlamente. Líder strany Smer vraj nemal problém so samotným vystúpením ukrajinského prezidenta, ale s tým, čo prezentoval.

Kritika vlády sa však od Roberta Fica nestupňuje len v posledných týždňoch, pretrváva už druhý rok. Spúšťačom bola pandémia COVID-19 a opatrenia, ktoré musela vláda zaviesť v snahe zabrániť extrémnemu šíreniu koronavírusu. Premiér Eduard Heger má neopodstatnenej kritiky a narážok od Fica dosť a preto mu na tlačovej konferencii odkázal:

,,Ja sa tu v politike nachádzam medzi dospelými ľuďmi a očakávam, že sa tak budú aj správať a budú mať súdnosť. Jeden z pánov si uletel do úplných extrémov a druhý sa správa ako dieťa, pričom nebudem približovať vekovú kategóriu.“ Podľa Hegera má práve Fico na svedomí životy mnohých Slovákov, ktorí zomreli na dôsledky koronavírusu.

Premiér tvrdí, že to, čo slovenská opozícia počas pandémie predvádzala, je absolútne dnu. V súvislosti s vojnou na Ukrajine Heger zdôraznil, že strana Smer do poslednej chvíle tvrdila, že k útoku Ruska nedôjde.

Ich slová sa však nenaplnili. Heger dodal: Tento človek by sa mal vrátiť do exekutívy? To v žiadnom prípade nesmieme dopustiť. On nemá zábrany. Ak je niekto schopný všetkého aj proti ľudskosti, je to Robert Fico. Peter Pellegrini od neho nemá ďaleko.“ 

Zdroj: hitky.sk

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights