sobota, 27 júla, 2024

Žena na ulici bodla do tváre 3-ročného chlapčeka. Ohavný čin pobúril každého

Hrôzostrašné zábery, na ktorých žena bodla 3-ročného chlapca do tváre, zanechali celý svet bez slov. Incident sa odohral v uliciach Tbilisi v Gruzínsku, ale video sa v priebehu niekoľkých dní stalo virálnym.

Útočníka identifikovali ako 51-ročnú ženu. Jej rodina a príbuzní ju opisujú ako milú osobu a nemôžu uveriť tomu, čo urobila, ani nevedia, prečo to urobila.

Úbohý chlapec, ktorý sa stal obeťou tohto náhodného útoku, sa jednoducho ocitol v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Žiaľ, rezné rany na nose a líci boli veľmi hlboké a chlapca museli hospitalizovať.

Na záberoch kamery, ktoré zachytila ​​neďaleká lekáreň je vidieť, ako žena prechádza okolo obete a jeho rodiny a náhle vyťahuje nôž. Všetko sa to udialo tak rýchlo, že rodičia nemali čas zareagovať včas a chlapca odtiahnuť.

Bláznivá žena sa dokonca pokúsila dokončiť to, čo začala, keď sa znova pokúsila priblížiť k vystrašenému chlapcovi, no tentoraz sa ju rodičom podarilo zastaviť.

Ľudia na ulici zostali v úplnom šoku, pretože neverili tomu, čo sa práve odohralo pre ich očami. Útočníčka potom ušla, no polícia ju na druhý deň vypátrala. Teraz jej v prípade dokázania viny hrozí až desať rokov väzenia.

Rodina obete tvrdí, že nikdy predtým nevidela túto ženu a nemôže uveriť, že by úplne neznámy človek mohol urobiť niečo také hrozné malému dieťaťu. Chlapec podstúpil operáciu, ale v nemocnici zostane, kým sa nebude cítiť lepšie.

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights