sobota, 27 júla, 2024

15-ročné dievčatko zomrelo, ktoré trpelo predčasným starnutím. Vyzerala na 100 rokov

Zomrelo dievča, ktoré zmenilo pohľad ľudí na tých, ktorí sú nejako iní ako ostatní. Adalia Rose Williams ovplyvnila životy mnohých. Naučila svet, že je v poriadku byť iný, pretože byť iný znamená byť jedinečný a táto malá hviezda bola určite jedinečná svojím vlastným, zvláštnym spôsobom.

Adaliin životný príbeh zachvátil celý svet. Narodila sa so stavom známym ako Hutchinsonov-Gilfordov syndróm progérie alebo porucha predčasného starnutia, ktorá sa vyznačuje dramatickým a rýchlym nástupom starnutia, ktoré začína už v detstve.

Keď zomrelo toto dievča, jej fanúšikovia smútili, no dúfali, že je už na lepšom a krajšom mieste.

Adalia nikdy nedovolila, aby jej stav ovplyvnil jej sebavedomie. Jej matka Nathalie raz pre NZ Herald prezradila. „Niekedy sú dni, keď Adalia hovorí.

‚Kiežby som bola vyššia, chcela by som mať vlasy, chcela by som vyzerať ako všetci ostatní, chcela by som, aby som mohla robiť to, čo všetci.´ Ale potom povie. ‚Kto potrebuje vlasy, mám kopu parochní, môžem mať každý deň iné vlasy.‘“ To veľa vypovedalo o Adaliinej osobnosti. Zomrelo dievča, ktoré sa dotklo sŕdc tisícok ľudí.

https://www.instagram.com/p/CYrxI_0PFnk/?utm_source=ig_embed&ig_rid=fe2ea21b-9c26-4213-b0cd-7c49fd3696a3

Rodina zdieľala správu o Adaliinom odchode na sociálnych sieťach.

„Adalia Rose Williamsová bola oslobodená z tohto sveta. Potichu do neho prišla a potichu z neho odišla. Dotkla sa miliónov ľudí a zanechala veľkú stopu v každom, kto ju poznal.

Už ju nič nebolí a teraz tancuje pri hudbe, ktorú miluje.“ zverejnili na Instagrame. „Chceme sa poďakovať všetkým, ktorí ju milovali a podporovali. Ďakujem všetkým jej lekárom a sestrám, ktorí sa roky snažili, aby bola zdravá. Rodina by teraz chcela túto obrovskú stratu oplakať v súkromí.“

Keď sa  Adalia narodila, lekári si uvedomili, že je iná, pretože nerástla podľa očakávania. ,,To bol jeden z príznakov, ktorý sa objavil ako prvý, a potom to bolo aj to, že koža na jej bruchu bola naozaj napnutá a vyzerala inak,“ uviedla Nathalia pre NZ Herald.

https://www.instagram.com/p/CYDGTJmMpgU/

,,Choroba jej bola diagnostikovaná vo veku asi troch mesiacov. Vtedy sa začali diať skutočné zmeny. Začali jej vypadávať vlasy, začali sa jej viac objavovať žilky a oveľa viac sa jej stenčila pokožka.

V tom čase som bola slobodná matka, takže keď som zistila diagnózu, bola som sama. Boli sme tam len ona a ja a úprimne, cítila som sa stratená.“

Keď sa dozvedela o diagnóze, jej mama bola šokovaná, pretože na tento syndróm nie je známy žiadny liek a podľa štatistík sa priemerná dĺžka života detí, ktoré ho majú, pohybuje okolo 13 rokov. Adalia zomrela vo veku 15 rokov.

Zomrelo dievča Adalia

Instagram

Bola mega hviezdou na sociálnych sieťach a mala milióny sledovateľov. Na svojom účte na Facebooku, YouTube a Instagrame často uverejňovala videá a návody na krásu, čím dávala svojim sledovateľom šancu vidieť, aký bol jej život s touto chorobou. Virtuálny svet bol jej bezpečným miestom.

Cítila sa tam skvele, pretože dostala množstvo komentárov od ľudí, ktorí milovali to, čo robila, a obdivovali, ako vníma život napriek ťažkostiam, s ktorými sa vyrovnávala.

Správu o jej odchode prijali so zlomeným srdcom všetci, ktorí ju poznali osobne alebo prostredníctvom jej sociálnych sietí. Jedným z ľudí, ktorí vzdali hold Adalii, bol módny návrhár Michael Costello, ktorý v roku 2019 navrhol dievčenské šaty k jej 13. narodeninám.

Zomrelo dievča Adalia

Instagram

,,Moje srdce je zlomené. Včera večer o 19:00 som dostal správu, Adaliu Rose Williamsovú odišla z tohto sveta. Som bez slov a nemôžem prestať plakať. Adalia bola taká výnimočná pre každého jedného človeka, ktorého stretla,“ napísal Costello. „Bol to anjel. Napriek kartám, ktoré mala rozdané, mala ten najpozitívnejší prístup a také veľké sny pomôcť všetkým naokolo. Veľmi ťa milujem, Adalia. Slová nedokážu vyjadriť, ako veľmi si zmenila môj život. Budeš mi veľmi chýbať a sľubujem, že si budem vážiť všetky tie nádherné spomienky, ktoré sme spolu zažili.“

Adalia bola veľmi zvláštna mladá dáma. Nech odpočíva v pokoji.

Zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights