Zuzana Čaputová uverejnila dojímavú fotku s nebohým otcom. TOTO MU ODKÁZALA TAM HORE

Zuzana Čaputová, okrem príspevkov o verejnom dianí na Slovensku, na sociálnej sieti Instagram občas uverejní aj príspevok, ktorý je spojený s jej súkromným životom. Tentokrát sa podobný príspevok objavil na jej profile pri príležitosti Dňa otcov. Tohtoročný Deň otcov ale prezidentka neoslávila priamo s jej otcom. Pred rokom žiaľ prehral náročný boj s vážnou chorobou.

Prezidentka v uverejnenom príspevku píše: „K dnešnému Dňu otcov prajem všetkým otcom, aby ich deti boli na nich hrdé. Svojmu otcovi už osobne poďakovať a zaželať nemôžem, no to ako ovplyvnil môj život, ma s ním spája každý deň. To, ako mi v detstve strihával vlasy “na chlapca” a zastrihol do ucha, to ako bol na nás prísny a učil nás sebadisciplíne.

Až po slová, ktoré nám povedal pár dní pred smrťou, “snažil som sa uctiť si každého človeka, bez rozdielu jeho postavenia. Skromnosť a pracovitosť, to som sa snažil vštepiť aj vám”, ďakujeme oci.“  Prezidentka príspevkom vyvolala množstvo reakcií. Jej sledovatelia jej v komentároch zanechali množstvo príbehov spojených s ich otcami. Ak máte aj vy príbeh s otcom, o ktorý by ste sa radi podelili, neváhajte nám ho napísať do komentáru.

Zdroj: femm.interez.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Zuzana Čaputová uverejnila dojímavú fotku s nebohým otcom. TOTO MU ODKÁZALA TAM HORE”