Ako sa hovorí: ,,Za úspešným mužom hľadaj obetavú ženu“. Keď sa pri mužovi nachádza TÁTO ŽENA. Úspech je zaručený

Každý úspešný muž potrebuje vo svojom živote obetavú a dobrú ženu. Ako sa hovorí, za úspešným mužom hľadaj ženu. Zaneprázdnený muž, ktorý je celý deň zavalený prácou potrebuje po príchode domov pociťovať pokoj a harmóniu.

Nie je to tak, že žena stráca právo byť úspešnou. Práve naopak. Mala by byť ženou, ktorá vie rozdeliť svoju energiu aj medzi prácou a rodinou. A túto super schopnosť má takmer každá žena. Občas ju len treba aktivovať. Aké sú teda ženy, po ktorých túžia úspešní muži?

Vyrovnaná:
Spokojná žena, znamená aj spokojný muž. Jednoduchá rovnica, ktorej je potrebné veriť a držať sa jej. Vyrovnaná žena je taká, ktorá sa vie popasovať so všetkým čo do života príde. Vie improvizovať v každom okamihu svojho života a nečaká od sveta niečo, čo je nereálne.

Je oporou a podporou:
Aj úspešný a silný muž potrebujeme mať po svojom boku ženu, ktorá ho v horších časoch podporí. O ktorú sa bude môcť oprieť. Samozrejme, musí to byť aj naopak. Ak nebudete cítiť oporu vy, prirodzene ju nemôžete ani ponúknuť.

Je tu v dobrom aj v zlom:
Dobrá žena je tá, ktorá nezuteká ak sa niečo pokazí. Práve žena by mala byť tá, ktorá sa snaží vytvárať akúsi harmóniu a balans nie len vo vzťahu, ale aj v domácnosti.  A ako sa hovorí, až kríza ukáže pravý charakter človeka.

Nežná:
Nežné a citlivé ženy potrebuje každý jeden muž. Je to to, čo roztopí srdce aj tomu najdrsnejšiemu chlapovi. Každý jeden muž potrebuje po náročnom dni cítiť nehu a jemnosť. Práve táto vlastnosť sa dá prirovnať aj k materinským vlastnostiam, na ktorých sme všetci naviazaní.

Má zmysel pre humor:
Bez smiechu a vtipov by bol každý vzťah necelistvý. Je to niečo, čo odľahčí každé napätie a pomôže aspoň na chvíľu zabudnúť na všetok stres a nátlak. Keď je žena vtipná a zároveň sa smeje aj na vtipoch muža, je to vzácnosť, ktorú muži obdivujú.

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ako sa hovorí: ,,Za úspešným mužom hľadaj obetavú ženu“. Keď sa pri mužovi nachádza TÁTO ŽENA. Úspech je zaručený”