Luxusná rómska svadba na východe Slovenska stála neuveriteľných 48 000 eur. Nechýbalo pečené prasa a ani…

Rodičia ročného dieťatka, Mária a Tomáš, sa nedávno rozhodli spečaťiť svoju lásku veľkolepou svadbou v Sabinove. Táto svadba dostala prívlastok „veľkolepá“ aj kvôli naozaj bohatej výslužke, ktorú dostal každý svadobčan.

150 svadobčanov prišlo slávnostne osláviť tento kroch dvoch mladých ľudí aj rómskymi tradíciami, ktoré sa dnes už tak často nevidia. Pred redovým tancom všetci neveste a ženíchovi prispievali nemalými sumami a takto ich chceli podporiť v spoločnej budúcnosti.

Ako si môžete pozrieť vo videu, nevesta sa o polnoci neprezliekala do ľudového kroja. Práve to je u rómov tak výnimočné ako veľkosť výslužky, ktorú dostávajú. Mária a Tomáš svojim hosťom pripravili 100 kusov zákuskov, 22 fliaš kvalitného alkoholu a darčekové koše ako znak toho, že si vážia ich prítomnosť, ich dary a peňažné príspevky. Príprava celej svadby vyšla ženícha na 48 ticís eur!

Ženích dokonca verejne prejavil svoju vďačnosť a ako budete môcť vidieť na konci videa, srdečne sa všetkým poďakoval.

 

 

zdroj:www.gipsytv.eu

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Luxusná rómska svadba na východe Slovenska stála neuveriteľných 48 000 eur. Nechýbalo pečené prasa a ani…”