Túlavý psík vbehol do stredu divadelného predstavenia! NEUVERÍTE, PREČO CHCEL POMÔCŤ hercovi

„Naozaj ma to dojalo. Akoby mi chcel pomôcť anjel.“

Incident, ktorý sa odohral v Turecku, dokazuje, aké nevinné a milujúce sú zvieratá.

İzmit Belediyesi

Zatúlané šteniatko, ktoré je hlavným hrdinom nášho príbehu, je toho dôkazom.

Tento pes prerušil scénu priamo uprostred hry, aby utešil herca, ktorý ležal na podlahe a predstieral, že je zranený. Psíkovi sa očividne nepáčilo, ako herec trpí, a chcel ho rozveseliť. Roztomilé video si môžete pozrieť tu.

 Všetko sa to odohralo v uliciach Turecka, kde si mal herec Numan Ertuğrul Uzunsoy ľahnúť na podlahu a predstierať zranenie. Zatiaľ čo diváci sledovali divadelné predstavenie, túlavé šteniatko pribehlo k hercovi a ľahlo si na neho.

Pes očividne nechápal, že celá vec bola iba akt. „Postava, ktorú som hral, ​​bola zranená a mala veľké bolesti. Spadol z koňa a mal problémy s dýchaním.“ vysvetľuje herec.

Malý pes mal pocit, že by ho mal utešiť a prejaviť mu trochu lásky, aby mu pomohol zotaviť sa. Preto ho neváhal objať!

Psíka z dejiska odniesol hercov asistent, a obecenstvo reagovalo pozitívne. Všetko sa nakoniec skončilo s úsmevmi na perách a s dojatím v očiach.

zdroj: upsocl.com


Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Túlavý psík vbehol do stredu divadelného predstavenia! NEUVERÍTE, PREČO CHCEL POMÔCŤ hercovi”