Zbavte sa protivnej migrény pomocou obyčajného štipca na prádlo! UROBTE TOTO

Migréna je problémom mnohých ľudí na tomto svete. Je to stav, ktorý sa môže objaviť nečakane, bez vysvetlenia a dokáže pokaziť pokojne aj niekoľko dní.

Napriek tomu, že ide o tretie najčastejšie ochorenie na svete, medicína stále nedokázala nájsť rýchle a efektívne riešenie. Hoci existuje veľa liekov proti bolesti, sú ľudia, na ktorých tieto veci nezaberajú.

Elizabeth Hayesová z Indiany nevedela, ako zastaviť svoju hroznú migrénu.

Po 12 hodinách bolesti bola taká vyčerpaná a zúfalá, že sa rozhodla hľadať odpovede na internete.

Natrafila na internetovú stránku, kde boli vysvetlené účinky „akupresúry“.

V princípe, podobne ako akupunktúra, funguje stlačením niektorých akupunktúrnych bodov na meridiánoch tela, aby sa odstránili vytvorené blokády.

V prípade migrény mohla ovládať bolesť stlačením bodu medzi palcom a ukazovákom.

Elizabeth položila štipec na toto miesto a ako mávnutím čarovného prútika sa jej bolesť počas prvých dvadsiatich minút zmiernila. O hodinu neskôr sa bolesť znížila až o polovicu.

O svoju skúsenosť sa rozhodla podeliť aj na Facebooku a začalo sa jej ozývať mnoho ľudí. Niektorí z nich neverili, že by sa dokázala zbaviť takej bolesti obyčajným stlačením nejakého bodu na tele. Kto však nevyskúša, nikdy nebude vedieť, či to naozaj funguje!

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Zbavte sa protivnej migrény pomocou obyčajného štipca na prádlo! UROBTE TOTO”