Dámske členkové tenisky – k čomu sa hodia?

Dámske tenisky sú ten typ obuvi, ktorý je nielenže pohodlný, ale veľmi praktický k ležérnemu oblečeniu na bežný deň, k športovým outfitom, no taktiež aj k elegantnému oblečeniu. Najmä biele dámske členkové tenisky sú tou najlepšou obuvou, ktorá by vo vašom topánkovníku nikdy nemala chýbať. Vďaka nim tak vytvoríte funkčný a štýlový outfit. Inšpirujte sa našimi tipmi a noste dámske tenisky k mnohým outfitom.

 K čomu sa dámske členkové tenisky hodia?

Dámske členkové tenisky patria medzi estrannú a navyše veľmi pohodlnú obuv. Aj napriek tomu, že ide o športový typ obuvi, dokážete s nimi vytvoriť veľmi zaujímavé outfity. Už dávno neplatí, že členkové tenisky sa hodia len k džínsam či legínam. Súčasné módne trendy vás naučia nosiť dámske tenisky aj k sukniam, šortkám či šatám, a to nielen ku športovým či krátkym šatám.  Áno, dámske členkové tenisky si pokojne môžete vziať aj na svoju vysnívanú svadbu. Stačí len vedieť, aké dámske tenisky k akému oblečeniu kombinovať. Najuniverzálnejšie sú dámske trampky alebo plátenky, a to v bielej farbe. Nebojte sa tiež kombinovať farebné a vzorované dámske členkové tenisky. Práve tie sa vám budú hodiť k jednofarebným outfitom. Okrem iného farebnými a vzorovanými teniskami svoj outfit ozvláštnite a dodáte mu trochu šmrncu.

Ako vytvoriť zaujímavé outfity s dámskymi členkovými teniskami?

Športový a jednoduchý outfit na každý deň dosiahnete tak, že skombinujete klasické čierne džínsy, biele dámske tenisky a obyčajné tričko s výstrihom do V alebo U. Počas chladných mesiacov doplňte tento outfit o mikinu, teplý svetrík, koženku či kabát. Namiesto čiernych džínsov zvoľte biele nohavice, pridajte pohodlný top, dlhý kardigán, opasok a dámske členkové tenisky. Džínsy môžete vymeniť aj za členkové nohavice, napríklad čiernej farby a zvoliť čierne dámske tenisky.

Pokiaľ máte rady pohodlie, vymeňte nohavice za tepláky alebo legíny a vytvorte si tak jednoduchý športový outfit. Počas letných mesiacov môžete členkové tenisky skombinovať s rifľovými šortkami alebo sukňou. Tenisky pokojne skombinujte aj s plisovanou midi sukňou a klasickým bielym topom či tričkom.

Biele dámske členkové tenisky sú veľmi univerzálne a môžete ich nosiť aj ku krátkym a dlhým jednofarebným a vzorovaným overalom. Nielenže budete vyzerať veľmi trendy, ale tento outfit bude aj veľmi pohodlný. Navyše členkové tenisky môžete pokojne nosiť aj k obtiahnutým rebrovaným pleteným šatám, šatám s kvetinovým vzorom do tvaru písmena A či k oversize mikinám.

Dámske tenisky si pokojne môžete obuť aj počas slávnostnejších príležitostí, a to aj keď ste nevesta či družička. Vtedy skôr odporúčame zvoliť biele plátenné tenisky tiež nazývané trampky. S touto obuvou vydržíte tancovať do bieleho rána bez toho, aby vás nohy na druhý deň boleli.

Kde kúpiť kvalitné dámske tenisky?

Pokiaľ hľadáte kvalitné dámske tenisky, odporúčame navštíviť predajňu alebo e-shop CCC, kde nájdete širokú ponuku dámskych členkových tenisiek. Okrem bielych a čiernych tenisiek nájdete v ponuke rôzne farebné a vzorované členkové dámske tenisky značky Converse, Sprandi, Vans, Bassano, Jenny Fairy, a to na klasickej rovnej podrážke či platforme. Práve platformové tenisky patria v súčasnosti medzi veľmi obľúbené. Pri kúpe topánok z e-shopu CCC však odporúčame použiť tabuľku veľkostí, ktorá vám pomôže nájsť tú správnu veľkosť práve pre vás. Neváhajte a zakúpte si kvalitné dámske tenisky ešte dnes a vytvárajte s nimi zaujímavé, elegantné a športové outfity na bežný deň či formálnejšie príležitosti.

Zdroj foto 1: Juan Molina Ronquillo / Shutterstock.com

Zdroj foto 2: fatum83 / Shutterstock.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dámske členkové tenisky – k čomu sa hodia?”