Mama mi ukázala, ako môžem rýchlo a efektívne umyť okenné rámy či posuvné dvere. Skvelý a jednoduchý spôsob!

Keď sú okná špinavé, nechcete ich donekonečna zakrývať záclonami, pretože pohľad z okien vám náladu určite nezlepší. Umývanie samotných okien však nie je taký problém, ak máte po ruke vhodný čistiaci prostriedok a overené spôsoby. Avšak, špinu, ktorá sa nahromadí v okenných rámoch, je niekedy nemožné kompletne odstrániť, keďže prístup k nej je pomerne komplikovaný.

как почистить оконную раму

Rozhodli sme sa s vami podeliť o jednoduchý a lacný spôsob, ktorý vám pomôže zbaviť sa špiny a nečistôt na akomkoľvek okennom ráme či posuvných dverách. Pripravte sa na Veľkú noc už dnes a jarné upratovanie vám pôjde od ruky!

как почистить оконную раму

Keďže ide o ťažko dostupné miesta, je potrebné pripraviť si prostriedok, ktorý má dobré vlastnosti pri rozpúšťaní, ale nezhoršuje samotný povrch. K tomu potrebujete len 2 verných domácich pomocníkov – sódu a peroxid vodíka.

Najskôr si postihnutú oblasť posypte sódou a potom na ňu nalejte peroxid vodíka – nie príliš, len aby sa vám vytvorila kašička strednej hustoty.

как почистить оконную раму

Počkajte 2-3 minúty a pomocou utierky odstráňte čistiacu zmes z okien. Osviežujúca čistota bez chemického zápachu je zaručená!

как почистить оконную раму

Vyskúšajte a neoľutujete! Podeľte sa o tento skvelý tip aj s vašimi priateľmi na Facebooku, aby sa aj oni mohli pripraviť na prichádzajúce jarné obdobie.

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mama mi ukázala, ako môžem rýchlo a efektívne umyť okenné rámy či posuvné dvere. Skvelý a jednoduchý spôsob!”