Muž sa pozrel na fotoalbum svojej manželky. Takmer omdlel, keď uvidel túto fotografiu

Nasledujúci príbeh vás prinúti zamyslieť sa o láske na prvý pohľad a uvedomiť si, že náhody sa nestávajú náhodne. Ak aj vy máte doma niekoľko fotoalbumov, nebuďte leniví a poprezerajte si fotky z vašej minulosti. Pretože ak budete skutočne ostražití, všimnete si na nich niečo, čomu by ste nikdy neuverili!

Manželia z Číny Šve a Li si povedali svoje „áno“ ešte v roku 2011. Verili, že ich láska bola tou na prvý pohľad. Ako sa však ukázalo, osud ich spojil omnoho skôr, než sa vôbec mohli poznať…

Jedného dňa sa Šve pozeral na manželkine fotografie z mesta Čching-tao. Fotila sa tam pred červeným monumentom, no pri detailnejšom pohľade si muž všimol niečo neuveriteľné…

Spomenul si, že medzi svojimi fotkami má tú istú fotografiu monumentu, no fotenú z iného uhla. Uvedomili si, že sa spolu stretli už 11 rokov pred svadbou!

Keď som uvidela tú fotografiu, zacítila som na sebe husaciu kožu…Teraz pre nás Čching-tao špeciálnym mestom, kde oslavujeme každé výročie našej svadby!“- povedala manželka Li.

Ich priatelia pri pohľade na fotku jednohlasne povedali, že inak to ani nemohlo byť. Príbuzní ich neplánované stretnutie vnímajú ako znamenie.

Je tomu ťažko uveriť, no obaja sa stretli ešte raz, v krajine, kde žije 1-3 miliardy obyvateľstva…Je to osud alebo úplná zhoda okolnosti?

A ako ste sa so svojím partnerom či partnerkou zoznámili vy? Podeľte sa s nami o vaše názory a zážitky aj na Facebooku!

zdroj:videoboom.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Muž sa pozrel na fotoalbum svojej manželky. Takmer omdlel, keď uvidel túto fotografiu”