Video: Narodila sa pokrytá srsťou. Dnes je hviezdou INTERNETU

TikTokerka ukázala svetu nezvyčajné dieťa. Užívatelia internetu sú v úžase. Neveria, čo vidia. Má 11 mesiacov a celú jej tvár pokrývajú chĺpky, ktoré pripomínajú psiu srsť. Dievčatko sa potýka s veľmi zriedkavým genetickým ochorením.

Vlkolačí syndróm

Rabiatul Adawiyah Samad so súhlasom rodičov publikovala na sociálne siete fotku, ktorá zvalcovala internet. Vidno na nej dievčatko, ktoré je iné než všetky ostatné deti.

Zanedlho po zverejnení fotky sa s rodičmi porozprával aj portál „My Metro” . Roland a jeho žena Theresa Anak Guntin potvrdili, že ani lekári nemohli uveriť vlastným očiam.

„Tak vyzerala od narodenia a lekári nevedeli, čo je príčinou. Zdravotná sestra, ktorá dievčatko priviedla na svet, omdlela.” povedal otec.

„Po pôrode si matka nestihla pozrieť tvár dievčatka menom Missclyen. Lekári povedali matke o netradičnom vzhľade bábätka až na druhý deň.” dodal.

„Bol som šokovaný a rozplakal som sa. Ja som sa o stave dcérky dozvedel až na 3. deň po jej narodení.”priznal.

Lekári oholili dieťatku tvár, no nepomohlo to. V krátkom čase chlpy dorástli a boli ešte hrubšie a hustejšie. Nie sú iba na spodnej časti chodidiel a na dlaniach.

fot. facebook

Dievčatko podstúpilo operácie, keď malo 2 mesiace. Všetko nasvedčuje tomu, že jej vývoj je v poriadku. Roland tvrdí, že jej súrodenci ju okamžite prijali.

„Moja žena a ja milujeme všetky naše deti rovnako. Nikdy sme sa za žiadne nehanbili ani sme sa necítili nijako odstrčení pre vzhľad našej dcérky.”

Ako sa preukázalo, Misscylen trpí hypertrichózou tzv. vlkolačím syndrómom. Pravdepodobnou príčinou je genetická mutácia v pohlavnom chromozóme X. Je to mimoriadne zriedkavý syndróm, trpí ním niekoľko desiatok osôb na celom svete.

@rabiatuladawiyah8896 Ya allah ya tuhanku , panjangkan usia ibu bapa nya , limpahkan rezeki buat mereka sekeluarga .. Rahmati mereka ya allah dgn oenuh berkah dan berkat .. Sihat kan tubuh badan mereka ya allah , hindari lah dari segala bahaya dan penyakit dan hindari lah mereka dari Fitnah mahupun hinaan manusia ❤️ Aamiin … Aamiin … #fypシ #babyviral #werewolfsyndrom #tiktoksarawak #anaksyurga ♬ Buah Hati – Armada

Zdroj: webniusy.com 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Video: Narodila sa pokrytá srsťou. Dnes je hviezdou INTERNETU”