Rodina starenky odišla domov s plačom! Vedeli, že už nemá veľa času!

Táto neuveriteľná žena, ktorá je hrdou súčasťou personálu domova dôchodcov, sa vždy starala o to, aby sa jej pacientom dostalo oveľa viac než len lekárskej starostlivosti.

Isabelle, rovnako ako zvyšok personálu, robila všetko, čo je v jej silách, aby ľuďom, o ktorých sa stará, vždy spríjemnila deň.

Hoci sa ku každému správala rovnako, existovala istá konkrétna pacientka, Mary Helen Schmelze, s ktorou ju s Isabelle spájala láska k spevu. Isabelle každý deň spievala Mary Helen, pričom ona ju s obdivom počúvala.

foto: youtube

Počas posledných pár mesiacov sa zdravotný stav Mary Helen zhoršil, pretože trpela kongestívnym srdcovým zlyhaním.

Keď Isabelle jedného dňa zavolali ohľadom zhoršujúceho sa zdravotného stavu Mary Helen, ponáhľala sa do centra a naposledy jej zaspievala ich pieseň.

Vnučka Mary Helen, Julie, bola svedkom dojímavého momentu a zaznamenala ho.

Bohužiaľ, staršia žena zomrela len niekoľko dní po natočení videa.

Isabelle o svojej pacientke, ktorá jej časom prirástla k srdcu, pre Today povedala: „Zbožňovala som Helenu a považovala som ju za priateľku a vedela som, že to bolo naposledy, čo som ju videla.“

Po smrti Mary Helen Julie požiadala Isabelle o povolenie zverejniť video. Isabelle povedala áno, pretože vedela, že by to mohlo pomôcť iným opatrovateľom zaobchádzať so svojimi pacientmi podobne.

Ak chcete vidieť dojemný moment, prejdite na video nižšie.

zdroj: boreddaddy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Rodina starenky odišla domov s plačom! Vedeli, že už nemá veľa času!”