Matka nútila svojho syna, aby ejakuloval do téglika. O 22 rokov neskôr jej za to so slzami v očiach poďakoval

Tento príbeh sa začal v roku 1995, kedy rodičia Jasona Kotas z Denveru, urobili rozhodnutie, ktoré sa môže zdať šokujúce. Pre nich to ale bolo jasné – Jason bol ich jediný syn.

Jason bol ešte násťročný chlapec, keď mu diagnostikovali rakovinu kostí.

Musel podstúpiť rádioterapiu aj chemoterapii v detskej nemocnici v Colorade. Lekári varovali chlapca aj jeho rodičia, že agresívna liečba bude s najvyššou pravdepodobnosťou viesť k neplodnosti.

SOURCE: FACEBOOK / JASON KOTAS

Chlapci to bolo jedno – kto by v puberte myslel o rodičovstve? Jeho rodičia v tom ale mali jasno – išlo o vnúčatá a … nútili ho, aby ejakuloval do téglika. Spermie potom dali zamraziť.

SOURCE: FACEBOOK / JASON KOTAS

Operácia, odstránenie nádoru a chemoterapia Jasonovi zachránili život, ale už bol neplodný. Vôbec to pre neho nebol problém, až do okamihu, keď stretol svoju budúcu ženu Emily … Na nasledujúcej strane uvidíte, prečo Jason so slzami v očiach ďakoval rodičom!

Vďaka umelému oplodneniu a spermiám sa na svete objavil prvý syn Sam 🙂 Emily sa smeje, že chlapček je malý zázrak a už pred 22 rokmi ho „stvorili“ prarodičia!

Ako sa hovorí – Opatrnosti nie je nikdy dosť! Jason má šťastie, že jeho rodičia mysleli na budúcnosť.

via:nolocreo.com

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Matka nútila svojho syna, aby ejakuloval do téglika. O 22 rokov neskôr jej za to so slzami v očiach poďakoval”