Operáciou sa stal „mimozemšťanom“ a teraz má problémy s rozprávaním. Ťažko sa mu komunikuje

Určite ste počas svojho života počuli frázu, ktorá nás varuje, aby sme si dávali pozor na to, čo si želáme, pretože keď to získame, výsledky nie sú vždy také, aké sme očakávali. Najhoršie na tom je, že sú prípady, kedy už niet cesty späť.

31-ročný Francúz Anthony Loffred vždy sníval o tom, že bude mimozemšťanom, a dokonca išiel pod chirurgický nôž, aby si splnil svoj sen.

Nebol to jednoduchý proces, keď si dal odstrániť uši, nos a rozpoliť jazyk. Telo má celé pokryté tetovaniami  a nevynechal ani očí. Touto cestou sa preslávil ako „čierny mimozemšťan“.

A hoci je so svojou zmenou spokojný, existujú určité veci, ktoré majú nemalý vplyv na jeho každodenný život.

 Jedným z nich je, že po odstránení hornej časti pery mal vážne problémy s rozprávaním rovnakou rýchlosťou ako predtým. Zjavne po tejto drastickej zmene bolo pre neho ťažké dobre vyslovovať slová.

Samozrejme, rozprávanie je dôležitou súčasťou života každého človeka. Je to spôsob komunikácie so zvyškom sveta a on to nemal ľahké.

Prekvapivo ho však tento problém nezastavil v tom, aby pokračoval v zmene svojho tela. Naopak, svojim priaznivcom na Instagrame odkazuje, že chce ísť ďalej, keďže jeho premena sa ešte len začína.

„Už ako veľmi mladý som bol nadšený tým, ako sa môže meniť ľudské telo. Neustále premýšľam nad svojimi plánmi na niekoľko nasledujúcich mesiacov. Milujem vžiť sa do kože hrôzostrašnej postavy.“

Je to mimozemšťan z iného sveta, ktorý rozumie ľudskému jazyku, ale bežné bytosti mu nerozumejú. S jeho telom ide nepochybne o dosť odvážny projekt, ktorý plánuje dotiahnuť až do konca.

https://www.instagram.com/p/CFebsFHq_gY/

Len málokto si vie predstaviť bolesť, ktorú musel cítiť v každej fáze svojej zmeny, ale jeho šťastie musí byť väčšie, inak by v tejto premene nepokračoval.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Operáciou sa stal „mimozemšťanom“ a teraz má problémy s rozprávaním. Ťažko sa mu komunikuje”