Ženu už omrzeli šediny a tak obrátila na odborníka. Po tejto premene neverila vlastným očiam!

Stylista Christopher Hopkins je na internete známy pod pseudonymom The Makeover Guy.

Každý deň stoja pred jeho salónom obrovské rady, pretože ľudia sa už mnohokrát presvedčili, že jeho zručnosť dokáže premeniť každú „sivú myšku“ na oslnivú krásu!

Samozrejme, 41-ročná kráska Carrie Grundhoeferová s bohatou hrivou však mala svoje problémy, s ktorými si podľa nej poradi len Christopher!

Sivé vlasy sa tvrdohlavo predierali do korienkov vlasov a raz si žena povedala, že už nemá silu bojovať so sivými vlasmi. Chcela mať prirodzenejší vzhľad, ale nevedela sa rozlúčiť so svojím bývalým imidžom bez toho, aby si ublížila.

Po dôkladnom preskúmaní klientky Hopkins vyniesol verdikt: je potrebný radikálny zásah. Stylista jej ponúkol, že sa nemilosrdne zbaví dlhých vlasov, ktoré podľa jeho názoru len Carrie zostarujú. Christopher bol pripravený prisahať, že výsledok jeho práce bude stáť za to!

Žena bola počas premeny samozrejme nervózna. Napriek tomu si žena bola istá, že stylista ju nesklame. Keď jej na konci premeny podal Hopkins zrkadlo, zalapala po dychu od radosti!

Elegantný a žiarivý krátky účes Carrie okamžite omladil. A sivé vlasy sa tu zmenili z nepríjemnej prekážky na elegantný doplnok. „Unavené“ pramene sú minulosťou – teraz sa žena cíti dobre bez nich!

Manžel Carrie bol z premeny svojej milovanej nadšený. Kráska ochotne priznáva: s novým vzhľadom sa konečne cíti pokojne a slobodne. No Christopher sa len usmieva, pretože šikovnému stylistovi sa opäť raz podaril malý zázrak.

Mnohým ľuďom na internete sa však kaderníkovo rozhodnutie mnohým nepáčilo. Ľudia sa sťažujú, že teraz sa Carrie stala menej ženskou. Iní, naopak, obdivujú drzosť a odvahu Christopherovej premeny.

 

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ženu už omrzeli šediny a tak obrátila na odborníka. Po tejto premene neverila vlastným očiam!”