Manžel označený za „nezrelého, necitlivého idiota“ po tom, čo „žartoval“ o „traumatickom“ pôrodnom zážitku jeho manželky!

Používatelia internetu po celom svete uisťujú túto matku, že jej reakcia na nevhodné vtipy jej manžela bola oprávnená.

Žena prezradila, že nakričala na svojho manžela počas silvestrovskej oslavy s jeho rodinou, pretože žartoval o jej „traumatickom“ pôrode.

V príspevku 25-ročná žena vysvetlila, že len pred niekoľkými týždňami porodila dcérku, a keďže to bolo jej prvé dieťa, nevedela, čo môže očakávať.

„Moja skúsenosť bola dosť traumatizujúca a keďže bola moja prvá, nevedela som, čo mám očakávať.

Prepáčte mi za nejasnosti, kvôli ochrane súkromia spomeniem  len všetky relevantné veci. „

Keď som išla rodiť, celé hodiny som mala bolesti.

Moja mama bola so mnou, ale musela ísť a môj manžel bol celý čas pri mne. Na pôrodnej sále sa mi podarilo urobiť niečo trápne a mala som malú nehodu…

Neviem, ale bolo to trápne a hoci môj lekársky tím bol veľmi profesionálny, môj manžel si nemohol pomôcť a začal sa na tom neskôr smiať a dokonca o tom hovoril aj mojej rodine.

Nepripadalo im to vtipné a mne tiež nie.

V skutočnosti mi to prišlo trápne a už som mu povedal, aby to prestal vyťahovať, najmä keď začal žartovať o tom, že mi kvôli mojej nehode dá plienky. Bolo to naozaj únavné a malo to dopad na moju sebaúctu a sebavedomie.

Boli sme s jeho rodičmi a oslavovali spolu Silvestra, keď som sa ospravedlnila na záchod. Kým som sa postavila, neodpustil si poznámku: „Áno, mala by si rýchlo ísť, pretože nechceme aby sa stalo to čo aj v nemocnici, viete, čo tým myslím? 

Bola som ohromená a taká nahnevaná a zahanbená, že som na neho začala kričať z plných pľúc.

Označila som ho za krutého necitlivého hlupáka, ktorý zneužíva ťažké momenty spojené s narodením svojho dieťaťa ako žart, a ponižuje ma pred všetkými. Bol šokovaný, opätoval mi pohľad a nepovedal ani slovo. 

Všetko stíchlo a ja som len odbehla do kúpeľne.  Keď sme odišli, vyštekol na mňa, že som to pokazila, keď som sa s ním takto rozprávala pred jeho rodinou. Povedal som, že som už nedokázala držať jazyk za zubami. Keď som mu povedala, aby o tom všetkom prestal žartovať, nepočúvol ma.  

Povedal, že som to so svojou reakciou prehnala a tiež som mala počkať, kým sa nevrátime domov, aby sme si to mohli vybaviť súkromne.  Po príchode domov sme sa o tom pohádali a on stále opakoval, že som ho pred jeho rodinou počas večera ponížila tým, že som bola malicherná.“

Žena týmito slovami ukončila príspevok, v ktorom sa ľudí pýtala, či to prehnala. Drvivá väčšina však bola pevne na jej strane.

Jedna osoba napísala: Aký krutý a nezrelý vtip.

Povedzte mu, aby  on vytlačil melón z vtáka, a uvidíte, či to dokáže bez‚ trápnych nehôd‘.“

Niektorí tiež poukázali na skutočnosť, že u žien je bežné, že majú podobné nehody pri pôrode a je to úplne normálne.

Jedna osoba odpovedala: „Váš manžel je nezrelý, necitlivý hulvát. Pokakať sa pri pôrode je celkom normálne, ale robiť si z toho srandu nie je cool.“
Niekto iný takisto súhlasil a napísal: „Kakanie počas pôrodu je prirodzené a lekári/pôrodné asistentky ho očakávajú, preto ani nemihnú okom, keď k nemu dôjde.“

„Váš manžel musí do pekla vyrásť a pochopiť, že vy a vaše telo ste prešli traumatizujúcou skúsenosťou.
„Mal by ťa podporovať, nie zhadzovať. Musíte mu povedať, že sa správa ako nezrelé dieťa.“

zdroj: boreddaddy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Manžel označený za „nezrelého, necitlivého idiota“ po tom, čo „žartoval“ o „traumatickom“ pôrodnom zážitku jeho manželky!”