Muž našiel novorodenca a zavolal políciu. O 22 rokov neskôr si prečítal správu, ktorá ho priviedla k slzám

Pred 22 rokmi si chcel Joe Campbell zavolať z telefónnej búdky vo východnom Londýne. Vnútri zbadal nákupnú tašku, z ktorej znel tichý plač.

Pred ním bola v búdke neznáma žena, ktorá tam dieťa nechala.

Žena zavolala do jedného z detských domovov a žiadala, aby vzali dieťa, ktoré sa narodilo pred niekoľkými hodinami …

Žena mala 6 detí a bola obeťou domáceho násilia. Povedala, že nechce, aby jej ďalšie dieťa trpelo a preto ho tam nechala.

Našťastie malú Kiran našiel Joe. Zavolal políciu a vzal dieťa do nemocnice. To ale nie je koniec príbehu …

SOURCE: YOUTUBE
Kiran strávila v sirotinci niekoľko mesiacov pred tým, než ju adoptovali. Po celú túto dobu jej Joe posielal darčeky – chcel aby sa cítila milovaná.
Tiež ju chcel adoptovať, ale jeho žiadosť zamietli, pretože bol slobodný.

Potom, čo Kiryn adoptovali, sirotinec mužovi zabránil akokoľvek kontaktovať rodinu. Dieťaťu nikdy nepovedali, kto mu posielal darčeky.

SOURCE: YOUTUBE

Roky plynuli. Keď mala Kiran 18 rokov, rodičia jej dali adopčné papiere. Chceli, aby vedela celú pravdu. Dievča sa dozvedela o tajomnom mužovi, ktorý ju zachránil a chcel ju adoptovať.

Bohužiaľ nevedela jeho meno, ale napriek tomu našla spôsob, ako ho nájsť! Skvelý nápad, že?

SOURCE: YOUTUBE

22-ročná Kiran zverejnila svoj príbeh na všetkých možných sociálnych sieťach a dúfala, že sa správa dostane až k jej „anjelovi strážnemu“, ako muža nazvala. A podarilo sa!

Joe a Kiran sa stretli a teraz sa často navštevujú. On ju považuje za svoju dcéru a dievča zas získala druhého otca a najlepšieho priateľa.

SOURCE: YOUTUBE

PS. Ak chcete, môžete sledovať aj celú reportáž (v angličtine).

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Muž našiel novorodenca a zavolal políciu. O 22 rokov neskôr si prečítal správu, ktorá ho priviedla k slzám”