Ľudia im píšu nenávistné správy. Neveria, že ju naozaj miluje. KULTURISTA BY S TAKÚ ŽENU NENAŠIEL, píšu ľudia

Korpulentná žena a kulturista? Myslíte si, že taký pár je nereálny, lebo vyšportovaný muž by nikdy nemal záujem o ženu s poriadnymi krivkami?

Mýlite sa! Pár o ktorom si prečítate, búra všetky mýty.

Podľa niektorých sú možno absurný pár, ich láska je však skutočná.

Tvoria pár už roky!

Z nejakého dôvodu sa predpokladá, že ak je jeden z partnerov menej atraktívny (hoci podľa nás je každý pekný), nemá takýto vzťah šancu na úspech.

Je to prípad Alicy McCarvell, ktorá je už 5 rokov vydatá za kulturistu Scotta.

Ich vzťah trvá oveľa dlhšie.

Spoznali sa na strednej škole a spolu sú už 15 rokov.Napriek tomu sa ale stretávajú s nenávistnými a neprajnými komentármi.

Mladá žena má na Instagrame a TikToku úspešný profil. So svojim šťastím sa chce podeliť aj na sociálnych sieťach. Zverejňuje rôzne videá aj so svojim manželom. Bohužiaľ, veľa ľudí nedokáže uveriť tomu, že sú city jej manžela k nej úprimné.

Všetko kvôli jej vzhľadu. Alicia je ženou krv a mlieko, naopak Scott je poriadne vyšportovaný. S akými komentármi sa pár stretáva? 

Je nešťastný a len to celé hrá.

Určite ju podvádza.

Chudák chlap, celý čas trávi v posilke a má takú ženu.

Motivuješ ho cvičiť, lebo keď prestaneš, bude vyzerať ako ty.

Je to odporné. Schudni kvôli svojmu mužovi.

Toto je iba slabý odvar toho s čím sa pár denne potýka.

Neveria ľudia na skutočnú lásku? Či sú hodní lásky iba štíhli ľudia? Sú korpulentnejší ľudia horší? Našťastie sa objavia aj povzbudivé komentáre.

Sledujem teba a tvojho manžela už istý čas. Musím povedať, že mi prinavraciate vieru v spriaznené duše. To ako niekto vyzerá, nemá najmenší význam.

 

 

 

Zdroj: popularne.pl

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ľudia im píšu nenávistné správy. Neveria, že ju naozaj miluje. KULTURISTA BY S TAKÚ ŽENU NENAŠIEL, píšu ľudia”