Najlepšie raňajky pre tých, ktorí chcú schudnúť: Zlepšujú trávenie a nafúknutie brucha

Problémy s nadváhou – dôsledky nesprávneho stravovania. Spôsobov na vylepšenie našej postavy je niekoľko, jedným z nich je aj zmena našich stravovacích návykov.

V momente, kedy si sadneme za stôl a dáme si raňajky, naštartujeme celodennú prácu našich čriev a to je mimoriadne dôležité!

Ponúkame vám variant na vyvážené a výživné raňajky, ktorých pravidelný príjem pomôže výrazne zlepšiť metabolizmus, posilniť imunitný systém a vyčistiť tráviaci trakt od toxínov.

Pokrm je bohatý na vitamíny a minerály. Po jeho mesačnej konzumácii výrazne zlepšíte stav vašej kože a farbu pleti, kvalitu vlasov a nechtov. Je možné, že schudnete aj 2,5 kilogramu, ak samozrejme nezvýšite príjem kalórií potravín, ktoré zvyčajne cez deň skonzumujete.

Takto vyzerajú ideálne raňajky

Ingrediencie

  • 4 pl ovsených vločiek
  • 250 g kefíru alebo nízkotučného bieleho jogurtu
  • 7 sliviek
  • 1 pl ľanového oleja alebo nemletých ľanových semienok
  • 1 čl kakaa

Návod

  1. Raňajky je lepšie pripravovať už vo večerných hodinách, kedy si slivky zalejete 100 ml prevarenej vody.
  2. Kakao si zmiešajte s ľanovým olejom a vločkami. Následne k tejto zmesi pridajte aj kefír alebo jogurt.
  3. Nakrájajte si sušené slivky a pridajte ich do pripravenej zmesi. Následne vložte misku do chladničky a ráno sa môžete pustiť do chutných a výživných raňajok. Vločky počas noci zmäknú, naberú na objeme a celej zmesi dodajú vláčnosť.

идеальный завтрак для похудения

Ideálne raňajky na zníženie hmotnosti – ovsené vločky a sušené ovocie v kombinácii s baktériami mliečneho kvasenia. Perfektné raňajky vám nielen že poskytnú energiu do celého dopoludnia, ale aj zlepšia tráviaci proces, ktorý je základom každého zdravia.

 

Misku zdravých raňajok si v prípade potreby môžete dochutiť aj škoricou, ktorá ma schopnosť naštartovať metabolické procesy a zároveň pomôcť pri procese chudnutia, keďže patrí k nízkokalorickým koreninám.

zdroj: takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Najlepšie raňajky pre tých, ktorí chcú schudnúť: Zlepšujú trávenie a nafúknutie brucha”