back to top
štvrtok, 18 apríla, 2024

V akom veku sa začína u ženy staroba? Váš vek je úžasný a nikde ho neschovávajte

V modernom svete je vek ženy koncepciou, ktorá existuje len v troch variantoch: „ešte mám na to čas“, „je neskoro“ a „nebudem hovoriť o svojom veku“. Kedy to však bude „včas“?

Žena je mladá, pokiaľ je milovaná, no ak je schopná milovať samú seba, bude dvojnásobne mladšia.

Sme presvedčení, že po prečítaní týchto riadkov prestanete skrývať nešťastné číslo v občianskom preukaze a sťažovať si, že je príliš neskoro na to, aby ste milovali, mali deti alebo nosili krátke šaty.

Psychologička Elena Shpundra rozložila všetko na drobné!

Žena bez veku

„Je to na mňa príliš neskoro.“ Koľkokrát som počula tieto slová v mojej kancelárii. Počula som to od žien no nikdy od mužov. „Už je neskoro, aby som študovala, veď mám 35!“, „Už je neskoro, aby som rozmýšľala o láske po päťdesiatke.“ alebo … „,“ V mojom veku si nemôžem dovoliť nosiť krátke sukne. „

Všetko, čo sa nám v živote udeje, sa stane presne vtedy, keď sme na to pripravené.

Pre niektoré láska prichádza po 50-tke len preto, že na to neboli pripravené, nebola to láska.

Niektoré nemali čas študovať v 20-tke, pretože im to podmienky nedovoľovali, ale v 35-ke majú nielen voľný čas ale aj dostatok energie.

Nuž a niektoré sa zamilujú do mladších mužov, veď rok narodenia pocity neovplyvní. Niektoré nenosili krátke šaty keď mali 18, pretože sa považovali za tučné a škaredé, a v 40-tke n náhle objavili svoje dlhé štíhle nohy a chcú ich ukázať svetu.

Ale práve tu žena, ktorá dostala to, čo v živote najviac chcela, pošepne : „Je príliš neskoro, ale nie vzhľadom na vek …“ Odkiaľ to znie? Poďme sa na to pozrieť cez bulvárne stránky. „Janet Jackson (50) je tehotná, pribrala 43 kg a skrýva svoju formu pod moslimským oblečením.“

Aké hrozné! Stará, tučná a tehotná. A čo by mala žena robiť keď otehotnie vo veku 40, 45 alebo 48? Ísť na potrat? Pretože spoločnosť ju považuje za príliš starú mať dieťa?

Prečo sa nikto neteší a nepovie : „Výborne, porodíte zdravé dieťa“? Napokon, medicína vám umožňuje kontrolovať a regulovať priebeh tehotenstva. „Anna Sedokova (34) je tehotná a čaká tretie dieťa. Meno otca sa tají. Pripomeňme, že Anna už vychováva dve dcéry, ktoré má s rôznymi mužmi. “ To už je nočná mora. Nie je veľmi stará, ale slobodná, má deti s rôznymi mužmi ale má odvahu byť šťastná.

 

Pokračujme. „47-ročná Jennifer Lopez randí s hudobníkom, ktorý je o 17 rokov mladší, a objavila sa na odovzdávaní Grammy v sexi outfite .“ Stará, ale šťastná, má mladšieho snúbenca a užíva si život. Vyzerá to tak, že J Lo tromfne nejednu dvadsiatku.

A nakoniec, moja obľúbená rubrika je hviezda na pláži! „45-ročná Uma Thurman, ukázala svoju celulitídu, ale tá nebráni jej novému romániku.“ „Gwyneth Paltrow vyzerá skvele aj v bikinách.“ A ďalšia nadčasová hviezda Demi Moore vo svojich 54-tich rokoch tiež nosí bikiny. Prepáčte, ale čo sa nosí na pláži, ak nie bikiny? Možno v skafaner či burka?

Matka troch detí nemôže mať strie alebo celulitídu?

A vraj je na čas na to, aby si Demi Moore rezervovala miesto na cintoríne? Alebo sú pláže plné dokonalých tiel? Prečo sa pri mužoch vo veku 45+ nik nepozastavuje nad nafúknutým bruchom, a nehodnotí, či je neskoro na biele šortky s červenými srdiečkami alebo nie?

Pýtam sa expertov na vekové normy a časové škály, aký je ideálny vek ženy? Kedy nie je neskoro na to, aby žena mohla otehotnieť? Nie je neskoro milovať, učiť sa, budovať si kariéru? A kedy môžem mať celulitída? Určuje vek prítomnosť síl a schopností?

A prečo existuje tak odlišný postoj k veku človeka? Prečo keď sa muž ožení a stane sa otcom vo veku 48 rokov, málokto má k tomu pripomienky? Veď priemerná dĺžka života u mužov je nižšia ako u žien.

Život je tak krátky. Od moderných žien spoločnosť vyžaduje, aby boli vzdelané, upravené, úspešné v kariére, mali svoje hobby, najlepšie hneď dvoje, športovali, udržiavali ideálny domov, vychovali dve poslušné deti, nezabúdali na svojho manžela, a varili tie najchutnejšie jedlá zo zdravých potravín.

Žiadna celulitída, žiadna únava. Zuby sú biele, pokožka hebká, vlasy žiaria. Šatník je úspešne skombinovaný. Nezabudli sme na nič? Ah, to všetko musíme prispôsobiť veku. Ale ako žiť podľa veku? To nepovie nikto.

Milé ženy, ukážte prostredník všetkým, ktorí vám šepkajú: „Už je neskoro“. Porodiť, milovať, nosiť krátke šaty, učiť sa čínsky, oženiť sa s mužom o 10 rokov mladším, alebo sa nevydať vôbec. Skočiť s padákom, štrikovať, alebo sa stať veľvyslankyňou dobrej vôle OSN. Iba vy viete, aké veľké sú vaše sily a túžby. Práve „ja chcem“ a „môžem“ to sú jediné kritériá, na ktoré sa môžete spoľahnúť! “

„Vek ako číslo je nešťastie, pretože človek musí mať raz osemnásť a rok narodenia vám iba pripomína, že môžete žiť ako osemnásťročný človek,“ tvrdí tvrdohlavá Faina Ranevskaya. Zdieľajte tento pozitívny článok so svojimi milovanými priateľkami na sociálnych sieťach, určite ich inšpiruje!

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Takto som odstránila nečistotu a mastnotu za pár sekúnd. 10 najlepších trikov pre čistú kuchyňu ako zo škatuľky

Málokto zažíva potešenie pri upratovaní domácnosti a najmä kuchyne....

Kúpil si v starožitníctve fotografiu za 2 doláre. Potom zistí, že má hodnotu v miliónoch. Ako je to možné?

Mojím koníčkom je nakupovanie starožitností a starožitností zo starožitníctiev...

Čoho sa muži vo vzťahoch najviac obávajú? 5 vecí, o ktorých zriedkavo hovoria

Vzťahy môžu byť komplikované a všetci v sebe nosíme...

Newsletter

spot_img

Prečítaj si

Takto som odstránila nečistotu a mastnotu za pár sekúnd. 10 najlepších trikov pre čistú kuchyňu ako zo škatuľky

Málokto zažíva potešenie pri upratovaní domácnosti a najmä kuchyne....

Kúpil si v starožitníctve fotografiu za 2 doláre. Potom zistí, že má hodnotu v miliónoch. Ako je to možné?

Mojím koníčkom je nakupovanie starožitností a starožitností zo starožitníctiev...

Čoho sa muži vo vzťahoch najviac obávajú? 5 vecí, o ktorých zriedkavo hovoria

Vzťahy môžu byť komplikované a všetci v sebe nosíme...

Toto robí na jar veľa Slovákov, pritom im hrozí pokuta až do výšky 3300 eur.

Jar je obdobím, kedy príroda ožíva a s ňou...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰
spot_imgspot_img

Takto som odstránila nečistotu a mastnotu za pár sekúnd. 10 najlepších trikov pre čistú kuchyňu ako zo škatuľky

Málokto zažíva potešenie pri upratovaní domácnosti a najmä kuchyne. Čistenie digestoru, chladničky, umývanie dlaždičiek či sporáku dokáže znechutiť nejedného človeka. Z tohto dôvodu vám...

TOTO JEDLO zrýchli váš metabolizmus a spomalí proces starnutia. Je tak jednoduché, že ľutujem že som ho nerobila skôr

Puding je v prvom rade dezert, ktorý si väčšina z nás spája s detstvom, iní možno s prázdninami u babičky alebo ďalší s popoludňajším...

Kúpil si v starožitníctve fotografiu za 2 doláre. Potom zistí, že má hodnotu v miliónoch. Ako je to možné?

Mojím koníčkom je nakupovanie starožitností a starožitností zo starožitníctiev a blších trhov. Baví ma to tajomstvo, keď neviem, čo môžem objaviť, hovorí Randy Guijarro. Samozrejme,...
Verified by MonsterInsights